«Κολλημένοι» με Μητσοτάκη – Δένδια στην Τουρκία! 

Νέα επίθεση από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν Τσελίκ 

Η επίθεση Τσελίκ σε Μητσοτάκη - Δένδια και οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις (Video Star, φωτογραφία Ευρωκίνηση/Β.Ρεμπάπης)  

 «Κολλημένοι» με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια παραμένουν στην Τουρκία,  με τον εκπρόσωπο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), του κόμματος του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, να δηλώνει ότι «θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν»!  

Τουρκία: Την ενόχλησε η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου και διαμαρτύρεται!   

Παραχαράσσοντας πλήρως την πραγματικότητα και παραβλέποντας τόσο την πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου όσο και τη διεύρυνση των συμμαχιών της Ελλάδας, όπως και τα πρόσφατα «χαστούκια» των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, ισχυρίσθηκε ο Τσελίκ:    

Με μουσουλμάνους μαθητές από τη Ροδόπη συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Εάν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας θα σπεύδουν στις χώρες με τις οποίες η Τουρκία έχει αποδοτικές σχέσεις όταν κάνουμε περαιτέρω βήματα, μπορώ να σας πω ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν και θα γυρίζουν στον αέρα. Για να ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε εμείς» ανέφερε. 

Δένδιας από το Κάιρο: Εμείς δεν καταπατάμε την κυριαρχία άλλων κρατών  

Ειδικά για την Αίγυπτο, προχώρησε σε μία ακόμη πιο εξωφρενική δήλωση, υποστηρίζοντας: «Αγωνιούν επειδή σε περίπτωση που γίνει η προσέγγιση της Τουρκίας με την Αίγυπτο τελειώνουν οι παράνομες κινήσεις της Ελλάδας και τα παράνομα βήματά της στην Ανατολική Μεσόγειο»!  

Ενεργειακός «πόλεμος» Ελλάδας – Τουρκίας ξεκίνησε ήδη στη Μεσόγειο

Ανέφερε ακόμα, σε μια νέα επίθεση κατά της χώρας μας, ότι όταν «η Ελλάδα που είχε αποχωρήσει από το NATO και αργότερα  με την έγκριση μας επέστρεψε στο ΝΑΤΟ σήμερα είναι μια χώρα που φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK έχει τα στρατόπεδά τους και τους στηρίζει» 

Για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ ο εκπρόσωπος του AKP δήλωσε ότι «όταν θα θεωρήσουμε πως μας ικανοποιούν οι νομικές αλλαγές  τις οποίες θα κάνουν τότε με χαρά θα πούμε το ‘ναι’. Όμως όσο δεν συμβαίνει αυτό και δεν μας ικανοποιούν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε την έγκριση μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top