Μητσοτάκης για Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: «Ο λαός μας είναι υπερήφανος»

Δείτε βίντεο με το μήνυμα του πρωθυπουργού για τη σημερινή ημέρα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σήμερα την τιμητική τους, καθώς η 21η Νοεμβρίου είναι η επίσημη Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα με δήλωσή του.

Μητσοτάκης: «Εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή κάθε πολίτη καλύτερη»

«Σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας, πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης αλλά και ανοιχτών απειλών στα σύνορά μας, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται Ημέρα ολόκληρης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Ευκαιρία εθνικής συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης, αλλά και απόδοσης τιμής στους διαχρονικούς φρουρούς της ανεξαρτησίας και της προόδου της χώρας».

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σήμερα την τιμητική τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα με δήλωσή του

«Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ. Με αναβαθμισμένη την αμυντική της ασπίδα, απλωμένο παντού το διπλωματικό δίκτυο των συμμαχιών της. Και την οικονομία της σε ανάπτυξη, να στηρίζει το εισόδημα των πολιτών απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, σε μία ακόμη κρίση από την οποία θα βγούμε νικητές».

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την «Κιβωτό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τιμούμε, σήμερα, εκείνες και εκείνους που τιμούν το εθνόσημο σε στεριά, θάλασσα και αέρα, μέρα και νύχτα. Απαντώντας με ετοιμότητα στην προκλητικότητα και με επιφυλακή σε κάθε επιβουλή. Γυρίζουμε την πλάτη στους λίγους που αμφισβητούν την αμυντική θωράκιση της πατρίδας. Και βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο που δείχνει η Υπέρμαχος Στρατηγός αλλά και η παράδοσή μας».

«Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα δημόσιας ευγνωμοσύνης στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας. Και, ταυτόχρονα, σημείο συνάντησης της εθνικής ενότητας και της εθνικής αποφασιστικότητας. Εύχομαι υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα, με αφοσίωση, θάρρος και αυταπάρνηση».

Και κλείνοντας το μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Ο λαός μας είναι υπερήφανος γι’ αυτούς. Χρόνια πολλά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top