«Σφάχτηκαν» on air Άδωνις και Τσίπρας - H ατάκα που άναψε τα αίματα

«Αυτός παίρνει ή ναρκωτικά ή λεφτά» - Έντονη αντίδραση και από ΝΔ

Έντονο επεισόδιο στον αέρα της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας, επικαλούμενος δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο κατατάσσει την Ελλάδα στα οικονομικά θαύματα του κόσμου.

Γεωργιάδης: Εντός Οκτωβρίου το «καλάθι της νοικοκυράς» – Πως θα λειτουργεί

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε την εγκυρότητα του δημοσιεύματος της αμερικανικής εφημερίδας, τονίζοντας πως ο αρθρογράφος «ή παίρνει ναρκωτικά ή πληρώθηκε».

50 βασικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές - Νέα συμφωνία με τα σούπερ μάρκετ

Το επίμαχο δημοσίευμα των FT για τα «επτά οικονομικά θαύματα του κόσμου», ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και η Ελλάδα

Το επίμαχο δημοσίευμα των FT για τα «επτά οικονομικά θαύματα του κόσμου», ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και η Ελλάδα

Λέτε ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν άρθρο» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, με την κόντρα να ανάβει ενώ είχε τελειώσει ο τηλεοπτικός χρόνος και τον υπουργό να ζητά από τους δημοσιογράφους να επανέλθουν «γιατί το θέμα είναι σοβαρό».

Τσίπρας σε Μπορέλ: Η ΕΕ να μην περιορίζεται σε δηλώσεις κατά της Τουρκίας  

«Πλήρωσε η κυβέρνηση τους Financial Times;», ρώτησε ευθέως τον κ. Τσίπρα.

«Το έχετε διαβάσει; Έχουμε αποπληθωρισμό; Ή πήρε ναρκωτικά ή πληρώθηκε, ναι το ξαναλέω», αποκρίθηκε ο κ. Τσίπρας.

«Θα έχουμε εκλογές σε 230 μέρες»: Η ατάκα βουλευτή και η απάντηση Μητσοτάκη

«Αύριο θα ρωτήσω τους Financial Times εάν έχουν κάνει τεστ ναρκωτικών στον δημοσιογράφο ή εάν πληρώθηκε. Για να δούμε πού θα κρύβεσαι μεθαύριο», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά

Έντονη ήταν η αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας, με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος να τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά».

Στο 12,1% ο πληθωρισμός για την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

«Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε τιμή-«φωτιά» θα ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την Κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!

»Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την Κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!

»Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top