«Θα έχουμε εκλογές σε 230 μέρες»: Η ατάκα βουλευτή και η απάντηση Μητσοτάκη

«Να είμαστε σεμνοί και μετρημένοι», το μήνυμα του πρωθυπουργού

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Μήνυμα ενότητας και μετριοπάθειας έστειλε – εν όψει των εθνικών εκλογών – ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «γαλάζιους» βουλευτές κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα διλήμματα των εκλογών και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ρίσκο που ενέχει η χαλαρή ψήφος, ειδικά στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, με την απλή αναλογική.

Μητσοτάκης: Στα «γενέθλια» της ΝΔ στην Πειραιώς με… προεκλογικές ζυμώσεις

«Η πρώτη κάλπη έχει το βάρος της τελικής κάλπης και θα αποτελέσει το θεμέλιο των επιλογών για το αύριο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ατύχημα για τον Πιερρακάκη: Γιατί οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, αν και δεν έλειψαν και «γκρίνιες», με κάποιες εξ αυτών να αφορούν υπουργούς που προβάλλουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά το κυβερνητικό έργο.

Μητσοτάκης για Τουρκία: Η γεωγραφία δεν αλλάζει, η ιστορία δεν ξαναγράφεται

«Η πρώτη κάλπη έχει το βάρος της τελικής κάλπης και θα αποτελέσει το θεμέλιο των επιλογών για το αύριο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός

«Η πρώτη κάλπη έχει το βάρος της τελικής κάλπης και θα αποτελέσει το θεμέλιο των επιλογών για το αύριο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ / Eurokinissi

Εκεί, πάντως, που όλη η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια είναι όταν έπεσαν… τα προγνωστικά για τις εκλογές.

Το βίντεο της ΝΔ για τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης, σε μια αποστροφή του λόγου του, μίλησε για εκλογές σε 230 ημέρες, δηλαδή στις 11 Μαΐου 2023 (προφανώς επειδή πέφτει Πέμπτη η εν λόγω ημέρα, εννοεί 14 Μαΐου).

«Οι βουλευτές ξέρουν πράγματα που δεν ξέρω εγώ ο ίδιος! Ο Σπανάκης μας είπε ότι θα γίνουν εκλογές σε 230 μέρες!», είπε γελώντας ο πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top