Tο παρασκήνιο της παρέμβασης Καραμανλή για τις υποκλοπές και η συνέχεια

Τα πραγματικά μηνύματα του πρώην Πρωθυπουργού και οι ερμηνείες  

Τι ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης Γ. Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το παρασκήνιο της παρέμβασης Καραμανλή για τις υποκλοπές.       

Η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πολλές συζητήσεις και στο εσωτερικό της ΝΔ και στο πολιτικό σκηνικό. 

Παρέμβαση Καραμανλή για υποκλοπές: «Όχι σκιές στο θέμα των παρακολουθήσεων»

Ο Γιώργος Ευγενίδης αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στο παρασκήνιο και στις τελευταίες πληροφορίες. 

Όπως επισήμανε, το αδιαμφισβήτητο γεγονός Σπύρο είναι πως η παρέμβαση του κ. Καραμανλή αποτελεί ένα πολιτικό γεγονός και έχει πολιτική σημασία υπό αυτό το πρίσμα. 

Υποκλοπές: Απάντηση κυβερνητικών πηγών σε Κώστα Καραμανλή

Και, βεβαίως, ο πρώην πρωθυπουργός είπε κάτι που έχει προεκτάσεις. Στις βασικές γραμμές είπε αυτά που λέει και η κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις, αλλά το ύφος ήταν διαφορετικό, ενώ υπήρχε επίσης και το επιχείρημα για το απόρρητο που δεν είναι σημαντικότερο από την κάθαρση.

Συνεργάτες Καραμανλή: Καμία αιχμή για κυβέρνηση – Είπε τα αυτονόητα 

Κανείς δεν επιδιώκει εσωκομματική αναταραχή στη ΝΔ 

Όσον αφορά το ερώτημα «αν είναι ενθουσιασμένοι στο Μαξίμου με την παρέμβαση Καραμανλή», ο πολιτικός συντάκτης του Star ανέφερε: 

«Δεν είναι ότι δεν έγινε τίποτε. Και στο Μέγαρο Μαξίμου χτύπησαν «καμπανάκια»  χθες το βράδυ και τα τηλέφωνα άναψαν. Πρυτάνευσε, όμως, η πολιτική ψυχραιμία και η πολιτική λογική, γι' αυτό και σήμερα έπεσαν αμφίπλευρα οι τόνοι. Έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια στη ΝΔ. Και ο πρώην πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι δεν είχε σκοπό να αφήσει αιχμές για την κυβέρνηση, αλλά και η κυβέρνηση δεν μπήκε σε αντιπαράθεση. Όπως μου έλεγε κορυφαία πηγή, κανέναν δεν συμφέρει αυτή τη στιγμή η ένταση και οι «Καραμανλήδες» ξέρουν ότι το πρώτιστο είναι η παράταξη. Γι' αυτό και σήμερα στις Σέρρες, στο λίκνο του Καραμανλισμού, είδαμε αυτή την υποδοχή στον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει, βεβαίως, ένα ερώτημα: αν το θέμα μένει εδώ. Θα το δούμε…».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top