Υποκλοπές: Απάντηση κυβερνητικών πηγών σε Κώστα Καραμανλή

«Κινήθηκαν αμέσως όλες οι διαδικασίες για την υπόθεση Ανδρουλάκη»

Μέγαρο Μαξίμου

Απάντηση στις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τις παρακολουθήσεις, έδωσαν κυβερνητικές πηγές.

Παρέμβαση Καραμανλή για υποκλοπές: «Όχι σκιές στο θέμα των παρακολουθήσεων»

 

«Aπό την πρώτη στιγμή που με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήρθε στο φως η υπόθεση της επισύνδεσης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη τονίστηκε ότι υπάρχει ανάγκη να δοθούν πλήρεις απαντήσεις, με σεβασμό των προβλέψεων του νόμου για το απόρρητο και του κανονισμού της Βουλής» σημείωσαν κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα σημειώνουν ότι «κινήθηκαν άμεσα όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ενώ η υπόθεση ερευνάται και από τη Δικαιοσύνη. Αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ακολουθούν οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής» και κλείνουν τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει προτάσεις από τα κόμματα προκειμένου να υπάρξουν θεσμικές βελτιώσεις που θα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας με πλήρη σεβασμό των δημοκρατικών αρχών».

Τι δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής για το θέμα των υποκλοπών

«Όχι σκιές στο θέμα των παρακολουθήσεων», είπε ο Κώστας Καραμανλής από τα Ανώγεια μιλώντας σε εκδήλωση μνήμης για τον αείμνηστο πολιτικό, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται την υπόθεση Ανδρουλάκη με μυθεύματα»

«Σε τέτοιου είδους καταστάσεις η κάθαρση επέρχεται μόνο εφ΄ όσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται, ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα», είπε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε για το θέμα των παρακολουθήσεων:

«Φως λοιπόν! Άπλετο φως! Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας, που είναι αδιανόητο» σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top