Σταύρος Ψυχάρης: Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατό του

«Άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια σφαίρα τις τελευταίες δεκαετίες»

«Ο Σταύρος Ψυχάρης υπηρέτησε τον ελληνικό Τύπο επί δεκαετίες, από θέσεις ευθύνης μάλιστα. Σημαντική υπήρξε η προσφορά του και στο χώρο της Ορθοδοξίας. Αιωνία η μνήμη του», είπε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τον εκδότη που έφυγε σε ηλικία 77 ετών.

Πέθανε στον ύπνο του ο Σταύρος Ψυχάρης σε ηλικία 77 ετών

«Ο εκδότης και δημοσιογράφος Σταύρος Ψυχάρης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτικού γίγνεσθαι και άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια σφαίρα τις τελευταίες δεκαετίες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο facebook.

«Tο μέγεθος των διαφορών μας δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την απώλεια», τονίζει στη συνέχεια, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος.

Πού θα κάνουν φέτος διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

«Ο Σταύρος Ψυχάρης, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, υπήρξε ένας πολύ σημαντικός εκπρόσωπος του δημοσιογραφικού σώματος, με πολυδιάστατη συμμετοχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου και καθοριστική παρουσία στο εκδοτικό γίγνεσθαι. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Ο Σταύρος Ψυχάρης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες δημοσιογράφους ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των εκδόσεων και της δημοσιογραφίας. Αφήνει πίσω του μία μεγάλη παρακαταθήκη», επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτειρκών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top