Καραμανλής: Στην εκδήλωση στο Περιστέρι για τον Ξαρχάκο 

Κουτσούμπας: Η τέχνη του Ξαρχάκου ανυψώνει την ψυχή

Στην εκδήλωση του δήμου Περιστερίου προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου, παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη, ο οποίος και επέδωσε τιμητική πλακέτα στον μουσικοσυνθέτη και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ.      

Κώστας Καραμανλής  - Νατάσα Παζαϊτη στην εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Κώστας Καραμανλής  - Νατάσα Παζαϊτη στην εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο 

 

Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή για τις προκλήσεις της Τουρκίας

«Θέλει αρετή και τόλμη η μουσική», έχει πει ο Σταύρος Ξαρχάκος. Και πραγματικά θέλει ταπεινοφροσύνη, σεμνότητα, σεβαστικότητα όταν «ακουμπάς» τη μουσική μας κληρονομιά, ρεμπέτικη, επτανησιακή, δημοτική, βυζαντινή.

Χρειάζονται όμως και μεγάλα αποθέματα τόλμης όταν προσπαθείς να την αναμορφώσεις και να την εξελίξεις, να αναδείξεις τη δυναμική της» επισήμανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στον χαιρετισμό του στην τιμητική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου για τον Σταύρο Ξαρχάκο .

Ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει παιδιά με μπουζούκια σε ταβέρνα της Σύρου

«Η τέχνη σου που ημερεύει την ψυχή και εξυψώνει τον άνθρωπο, αποτελεί μεγάλη συνεισφορά και στον δικό μας αγώνα για έναν ανώτερο πολιτισμό, όπου «ο άνθρωπος θα πάψει για τον άνθρωπο να είναι λύκος».

Κουτσούμπας εκδήλωση για Ξαρχάκο

Σε ευχαριστούμε από τα βάθος της καρδιάς μας και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός, δυνατός και με σώμα και νου αεικίνητος» κατέληξε στο χαιρετισμό του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top