Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή για τις προκλήσεις της Τουρκίας

Βολές κατά Ρωσίας αλλά και κατά των «ίσων αποστάσεων» από εταίρους

Ηχηρή παρέμβαση έκανε πριν από λίγο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για τα εθνικά θέματα και την τουρκική προκλητικότητα, με την ομιλία του στο Mέγαρο Mουσικής σε εκδήλωση με θέμα την Ελλάδα και την Ευρώπη στην δίνη μεγάλων αλλαγών, στην εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης  Γυναικών «Παναθηναϊκή». 

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη στο Μέγαρο Μουσικής

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη προσερχόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής 

Σχολιάζοντας τις αλλεπάλληλες  τουρκικές προκλήσεις έκανε λόγο για συμπεριφορά ταραξία και υπογράμμισε ότι  με εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν εξαγοράζεται η ειρήνη, ενώ δεν παρέλειψε  να στείλει και ένα μήνυμα στη διεθνή κοινότητα λέγοντας  πως «Δεν χωρούν ίσες αποστάσεις μεταξυ νομιμότητας και παρανομίας». 

Καραμανλής εναντίον Σημίτη για Ελσίνκι και Χάγη 

Όχι στη συνεκμετάλλευση χωρίς οριοθέτηση βάσει του Διεθνούς Δικαίου.     

Απαντώντας στα σενάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία,  είπε ότι  κάτι τέτοιο δε νοείται εάν δεν οριοθετηθεί το τι ανήκει στη κάθε πλευρά βάσει του διεθνούς δικαίου.  

H Ελλάδα σηκώνει το «γάντι» μετά τις τουρκικές προκλήσεις

Το ζεύγος Κ. Καραμανλή - Ν. Παζαϊτη στο Μέγαρο Μουσικής

Το ζεύγος Κ. Καραμανλή - Ν. Παζαϊτη στο Μέγαρο Μουσικής  

«Καμπανάκι» για παράταση του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας 

Ο κ. Καραμανλής καταδίκασε τη  ρωσική εισβολή και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πόλεμος μπορεί να επεκταθεί και εκτός ουκρανικού εδάφους.

Την  ομιλία του πρώην πρωθυπουργού παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο  πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και πολλοί βουλευτές.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top