Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο εν μέσω προεκλογικού κλίματος 

Δεν έβαλε «φρένο» ο Μητσοτάκης στον διάλογο των υπουργών για τις εκλογές 

Εν μέσω προεκλογικού κλίματος, έρχονται χιλιάδες προκηρύξεις στο Δημόσιο για μόνιμες και εποχικές προσλήψεις. Το προεκλογικό άρωμα της περιόδου, μάλιστα, έφτασε και μέσα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  για άλλη μια φορά,  δεν προσπάθησε να κλείσει τα σενάρια εκλογών το φθινόπωρο. 


Fuel Pass 2: Στα 80 ευρώ το επίδομα για τη βενζίνη - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη

O Γιώργος Ευγενίδης υπενθύμισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι οι προσλήψεις είναι ένα πάγιο χαρακτηριστικό περιόδων που προηγούνται των εκλογών και επισήμανε ότι εντός Ιουνίου προκηρύσσονται διαγωνισμοί για πάνω από 3.000 προσλήψεις εποχικών και μόνιμων εργαζομένων σε ΔΕΚΟ, Δήμους, Υπουργεία και Οργανισμούς. 

Τσίπρας: Να ανακοινώσει την ημερομηνία εκλογών τον Σεπτέμβριο ο Μητσοτάκης 

Ο διάλογος των υπουργών για τη... δεύτερη τετραετία και το χαμόγελο Μητσοτάκη

Όσον αφορά τις πληροφορίες για το τι συνέβη στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Γ. Ευγενίδης μετέδωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έκλεισε τα σενάρια για κάλπες το φθινόπωρο. Μάλιστα, αποκάλυψε και έναν ενδιαφέροντα διάλογο: Κάποια στιγμή, ενώ γινόταν συζήτηση για θέματα κοινωνικής ασφάλισης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ανέφερε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν όλες οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την κοινωνική πολιτική. Τότε, ο Μάκης Βορίδης διερωτήθηκε αν αυτό πρέπει να γίνει τη δεύτερη τετραετία.

«Krizotakis» ο Μητσοτάκης για τους Τούρκους: Τον κατηγορούν για την κρίση! 

«Φαντάζομαι εννοείς το 2023» απάντησε στον κ. Βορίδη ο Νότης Μηταράκης. Ο κ. Βορίδης απάντησε με το γνωστό του σιβυλλικό χιούμορ, «ό,τι έχει ο πρωθυπουργός για τον χρόνο των εκλογών", με τον κ. Μητσοτάκη να χαμογελά, αλλά να μην κόβει την κουβέντα. 

Διάλογος Σκέρτσου Βορίδη Υπουργικό Συμβούλιο

Ο διάλογος Σκέρτσου -  Βορίδη στο Υπουργικό Συμβούλιο  

Μήνυμα Μητσοτάκη να προβάλλονται οι παρεμβάσεις στην κοινωνική πολιτική 

Ο δημοσιογράφος του Star αποκάλυψε ότι με αφορμή τη συζήτηση για τις ενέργειες του Υπουργείου  Εργασίας, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αυτές να ενσωματωθούν στον πολιτικό λόγο των υπουργών και στελεχών της ΝΔ στις περιοδείες τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top