Σε εκλογική επιφυλακή έθεσε τη ΝΔ ο Μητσοτάκης από το Χαλάνδρι! 

Τι είπε σε προσυνεδριακή εκδήλωση για νέες διαχωριστικές γραμμές - εκλογές

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης και όσα ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης από το Χαλάνδρι  

Σε εκλογική επιφυλακή έθεσε τη ΝΔ, με τα όσα ανέφερε στην προσυνεδριακή εκδήλωση στο Χαλάνδρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ψηφιακό βιβλιάριο υγείας των παιδιών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης 

Aπό την ίδια εκδήλωση και με αφορμή το αποτέλεσμα των γαλλικών προεδρικών εκλογών, έκανε λόγο για νέες διαχωριστικές γραμμές, οι οποίες θα αναδεικνύονται όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών.  

Γαλλία: Οριακή νίκη Μακρόν στον β΄ γύρο δείχνουν τα γκάλοπ

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης αυτές οι νέες διαχωριστικές γραμμές θα διαμορφώσουν το πολιτικό τοπίο και καθώς θα πηγαίνουμε στις επόμενες εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας, είναι η ΝΔ».   

Κυριάκος Μητσοτάκης Χαλάνδρι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσυνεδριακή εκδήλωση στο Χαλάνδρι  

Ο πρωθυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του: 

«Θέλω να κλείσω με μία παρατήρηση η οποία έχει να κάνει με τις διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία, έτσι όπως διαμορφώνονται σήμερα. Και νομίζω ότι εδώ η αναλογία είναι ενδιαφέρουσα, διότι αυτό το οποίο παρατηρούμε στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, είναι και ευρωπαϊκό φαινόμενο. Αν δείτε τι γίνεται σήμερα στην Γαλλία θα διαπιστώσετε ότι ουσιαστικά η μάχη μεταξύ του Προέδρου Macron και της Marine Le Pen δεν είναι μια ιδεολογική μάχη. Είναι μια μάχη μεταξύ δύο διαφορετικών αντιλήψεων περί προόδου και συντήρησης.

Με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι διαμορφώνονται και τα πολιτικά διλήμματα στη χώρα μας. Πείτε μου εσείς αν όλα αυτά τα ωραία πράγματα που κάνουμε στο gov.gr έχουν κομματικό χρώμα. Αν είναι Δεξιά, αν είναι Κεντρώα, αν είναι Αριστερά. Δεν είναι ούτε Δεξιά, ούτε Κεντρώα, ούτε Αριστερά. Είναι σωστά και προοδευτικά. Είναι μέτρα που σέβονται τον πολίτη και είναι μέτρα που αποδεικνύουν ότι αυτή η παράταξη βάζει πάντα τον πολίτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

Αυτές, λοιπόν, οι νέες διαχωριστικές γραμμές θα διαμορφώσουν το πολιτικό τοπίο και καθώς θα πηγαίνουμε και προς τις επόμενες εθνικές εκλογές, που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το ΄23. Όμως, θέλω να επαναλάβω ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία ο κομματικός μας μηχανισμός να είναι σε απόλυτη εγρήγορση και να τελεί σε μια κατάσταση δυναμικής αναμονής και προετοιμασίας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση».

Αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την επανεκκίνηση του προγράμματος για έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη. Πρώτο βήμα είναι οι σεισμικές έρευνες την περίοδο 2023-2024. Αν όλα εξελιχθούν με βάση το σχέδιο, θα μπορούσαν οι ανάδοχες εταιρίες να προχωρήσουν σε εξορύξεις την περίοδο 2028-2029. 

Έρευνες για φυσικό αέριο: Η επίσκεψη Μητσοτάκη που σηματοδοτεί την έναρξη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top