«Απασφάλισε» ο Πατούλης μιλώντας στο Star: Βολές κατά πάντων

Στο «κάδρο» εκτός από Στυλιανίδη και Αστυνομία, ΔΕΔΔΗΕ, Υπουργείο Άμυνας  

Βολές κατά όλων των εμπλεκομένων στην κυβέρνηση με τη διαχείριση των προβλημάτων  από την κακοκαιρία «Ελπίδα», και όχι μόνο κατά του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Γιώργο Ευγενίδη.       

Μητσοτάκης: Στήριξη στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όχι στον Υπουργό!

«Είμαστε στη χώρα που έχει επιλέξει ότι η κεντρική κυβέρνηση αποφασίζει μέσω του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και συντονίζει όλες τις πολιτικές για το ζήτημα της επικινδυνότητας. Η Περιφέρεια Αττικής έχει την αρμοδιότητα  μόνο για το κλείσιμο των σχολείων και την αρμοδιότητα βεβαίως για το πώς θα μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα να δώσουμε εντολές στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία» τόνισε ο κ. Πατούλης βάζοντας στο «κάδρο»  των ευθυνών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.    

Πατούλης: Γιατί Εγκλωβίστηκαν Οδηγοί 

Αναφέρθηκε επίσης, με τη μορφή ερωτήματος,  σε λάθη που έγιναν.  «Θα πρέπει να ρωτήσετε γιατί έκλεισαν από νωρίς την εθνική οδό στη Μεταμόρφωση και αργότερα την Κατεχάκη» δήλωσε ο κ. Πατούλης με αφορμή τα προβλήματα που υπήρχαν στη συγκεκριμένη οδό.     

«Μακάρι να αναλαμβάναμε εμείς  όλες τις ευθύνες αλλά να είχαμε και όλες τις ευθύνες» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.  

«Εγώ κλεισα τα σχολεία και κάποιοι με είπαν υπερβολικό… Προφανώς κάποιοι άλλοι έπρεπε να είχαν αποφασίσει να κλείσει ο δημόσιος τομέας  ή να ενημερωθούν έστω όλοι οι εργαζόμενοι ότι έπρεπε να πάνε στη δουλειά τους έχοντας μαζί τους στο αυτοκίνητο αλυσίδες» ανέφερε.   

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές ρεύματος, λόγω της κακοκαιρίας

Ο κ. Πατούλης αναρωτήθηκε επίσης «ποιος από αυτούς έκανε σωστά τη δουλειά του;» λέγοντας:  «Εκ του αποτελέσματος  κρινόμαστε.  Η ΔΕΔΔΗΕ το έκανε όταν δεν έχουμε ρεύμα; Ο Στρατός το έκανε όταν πήγε στις 8 το βράδυ;…  Κάποιοι αποφάσισαν να βγουν όλα τα αυτοκίνητα στον δρόμο στις 12 η ώρα  (σημ. όταν έφυγαν εσπευσμένα οι εργαζόμενοι από τις δουλειές τους τη Δευτέρα) και γέμισαν οι δρόμοι.  Πώς θα μπορούσαν να δουλέψουν τα εκχιονιστικά;»,           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top