Σκληρή μάχη Άδωνι – Πολάκη στη Βουλή: Είσαι ο αρχηγός των αντιεμβολιαστών

«Ό,τι έλεγα για τα εμβόλια, βγήκε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κόντρα στη Βουλή, μετά τη σύγκρουση για τις διώξεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στηλίτευσε τη στάση του κ. Πολάκη απέναντι στον εμβολιασμό, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό. Πώς αφήνετε στη Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι' αυτό τον δείκτη;», είπε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

H έξοδος Πολάκη σε ταβέρνα με τη σύζυγο και η σπόντα για τους αστυνομικούς

«Αν δείτε την εξέλιξη του δείκτη νεκρών ανα εκατομμύριο θα διαπιστώσετε ένα σημείο καμπής. Μια καμπή που ταυτίζεται με την έναρξη των εμβολιασμών. Οι χώρες που μας ξεπέρασαν στο εμβολιαστικό επίπεδο βελτίωσαν τον συγκεκριμένο δείκτη», είπε, ενώ είπε πως ο κ. Πολάκης άφησε και τη μητέρα του ανεμβολίαστη από την τρίτη δόση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κάλεσμα που απηύθυνε διαδικτυακά ο Παύλος Πολάκης για συγκέντρωση συμπαράστασης στον κατηγορούμενο για τέσσερα κακουργήματα, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Βέλη Κούλογλου κατά Πολάκη: Κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ

«Να σας συγχαρώ κ. Πολάκη. Επιτυχημένη η συγκέντρωση που κάνατε χθες για τον κ. Βαξεβάνη. Κοσμοσυρροή που συζητιέται. Δεν μπορούν να προχωρήσουν τα αυτοκίνητα από τα περίπου 32 άτομα που συγκεντρώθηκαν», είπε.

«Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα. Ανοίξτε μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό», απάντησε ο κ. Πολάκης.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ αυτό που κάνατε εσείς που μαζεύονταν καρκινοπαθείς έξω από το γραφείο σας και τους μοιράζατε ρουσφέτι θεραπείες. Εμένα η μητέρα μου ως Ελληνίδα πολίτης έκατσε 6 ώρες και περίμενε και την πέμπτη ώρα της είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τεστ.. Επειδή έχει υποκείμενο νόσημα έπρεπε να υπάρξει pcr στην περίπτωση, που απαιτούνταν χρήση μονοκλωνικών», σημείωσε ο κ. Πολάκης.

«Για τις υπόλοιπες μομφές ανοίξτε μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων βρείτε ένα που δεν ισχύει», σημείωσε.

Παίρνοντας εκ νέου τον λόγο, ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε περαστικά στη μητέρα του κ. Πολάκξ, λέγοτνας πως ο ίδιος δεν ήταν τόσο τυχερός να την έχει σε τέτοια ηλικία (83 ετών) καθώς την «έχασε» όταν η ίδια ήταν 53 ετών.

«Το σχόλιό μου όμως δεν είχε να κάνει προφανώς με την μητέρα σας  αλλά είχε να κάνει με εσάς γιατί όλες οι Οδηγίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί, όχι εγώ, είναι πως  οι άνθρωποι άνω των 60 ετών και ειδικά όταν έχουν υποκείμενα νοσήματα αυτοί πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση και σήμερα, ειδικά γι’  αυτούς τους ανθρώπους, άνοιξε η πλατφόρμα και για την τέταρτη δόση. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που αφήσατε τη μητέρα σας, που ήταν ακριβώς σε αυτή την κατηγορία – που οι συνάδελφοί σας γιατροί και όχι οι ιστορικοί –αρχαιολόγοι,  έχουν βγάλει αυτές τις οδηγίες- εσείς την αφήσατε ανεμβολίαστη. Και τον ιατρικό της φάκελο, εσείς τον βγάλατε στη δημοσιότητα όχι εγώ», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top