H έξοδος Πολάκη σε ταβέρνα με τη σύζυγο και η σπόντα για τους αστυνομικούς

«Μάλλον το περιπολικό από το ΑΤ Μοσχάτου δεν έχει καύσιμα για μέχρι εδώ»

Πολάκης ταβέρνα

Για φαγητό με τους κουμπάρους του σε ταβέρνα στο Πικέρμι πήγε ο Παύλος Πολάκης μαζί με τη σύζυγό του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook, την οποία συνόδεψε με φωτογραφία από το σημείο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τους ελέγχους στην εστίαση, με αφορμή το περιστατικό με τον ίδιο πρωταγωνιστή προ ημερών.

Χαμός για τον Πολάκη - «Να δεις πού θα σε στείλω είπε στον αστυνομικό»

«Σήμερα πήγαμε με τους κουμπάρους μας, για κρέας…. Στο Πικερμι … Μας άνοιξε η όρεξη μετά την πρόταση του Αλέξη για εκλογή προέδρου και Κεντρικής επιτροπής από τη βάση!!! ΥΓ. Περιμενω έλεγχο για τον κορωνοϊό, αλλά μάλλον το περιπολικό από το ΑΤ Μοσχάτου δεν έχει καύσιμα για μέχρι εδώ», έγραψε ο κ. Πολάκης.

Το «επεισόδιο» Πολάκη – αστυνομικών: Τι συνέβη σε ψαροταβέρνα πριν από λίγες μέρες

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης έγινε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου σε ψαροταβέρνα το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την παρέα του συνέτρωγαν σε εστιατόριο με ψαρομεζέδες, όπου συχνάζει, στην γειτονιά του, στην περιοχή του Μοσχάτου. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έκανε την εμφάνισή του ένα κλιμάκιο αστυνομικών, που έκανε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να βεβαιώσουν παράβαση καθώς ένας υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα, όπως θα έπρεπε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του καταστήματος, ο κ. Πολάκης επενέβη και ζήτησε από τους αστυνομικούς να μη βεβαιώσουν την παράβαση. Όταν είδε ότι επέμειναν, κινήθηκε προς το μέρος τους – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες – και απείλησε τον αστυνομικό ότι αι θα σβήσει την κλήση και θα φροντίσει να έχει δυσμενή μετάθεση.

Ο κ. Πολάκης, από την πλευρά του, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό.

Όπως τόνισε, στη συγκεκριμένη ταβέρνα τηρούνται σχολιαστικά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και κάποια στιγμή απλά ένα από τα γκαρσόνια, αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη ,κατέβασε τη μάσκα του ,όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι.

«Εκείνη τη στιγμή ακριβώς, δυο τύποι, που ήταν έξω από το μαγαζί, μπήκαν μέσα, κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρέβη τα μέτρα έναντι του κοβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο! Επειδή από εκεί που καθόμουν είδα τη σκηνή, σηκώθηκα αμέσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς, ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχάτου, και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ελεεινό και απαράδεκτο», ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης. 

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της είχε τονίσει πως «απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων. Ο κ. Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι (οι αστυνομικοί), με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top