Χαμός για τον Πολάκη - «Να δεις πού θα σε στείλω είπε στον αστυνομικό»

Η ανάρτηση βουλευτή της ΝΔ με αποδεικτικά έγγραφα 

Το video του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star (16/1/2021) για το επεισόδιο του Παύλου Πολάκη με αστυνομικούς   

Συνεχίζεται ο «κακός χαμός» μετά το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος φέρεται να παρενέβη σε έλεγχο αστυνομικών για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο. Σύμφωνα μάλιστα με βουλευτή της ΝΔ ο κ. Πολάκης φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς. 

Κορωνοϊός: Πρόστιμο σε γκαρσόνι ψαροταβέρνας εξόργισε τον Παύλο Πολάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης έγραψε συγκεκριμένα στο twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση από τα σχετικά έγγραφα:              

«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!». 

Eπίθεση Πολάκη σε Πλεύρη για τη μητέρα του, με αφορμή ένα PCR test

Ο ιδιοκτήτης της ψαροτεβέρνας Κώστας Ντούζος, υπερσπίσθηκε πάντως τον Παύλο Πολάκη δηλώνοντας  ότι ο εργαζόμενος πίσω από τον πάγκο κατέβασε τη μάσκα για να φάει λίγο τυρί και να πιεί νερό και ότι η συζήτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους αστυνομικούς ήταν σε ήπιους τόνους και  δεν ακούστηκαν απειλές
 

 Νέα κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Πολάκη    

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει επίσης για το ζήτημα: 

«Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους  πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο.  Ο κ.Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο. Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το "αναλαμβάνω το ρίσκο" και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το «βάζουμε πλάτη» του  ΣΥΡΙΖΑ  στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί».

«Πάει πολύ η κυβέρνηση που έστησε προανακριτικές παρωδία για να συκοφαντήσει πολιτικούς της αντιπάλους και να θάψει υπαρκτά σκάνδαλα να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για καθεστωτικές πρακτικές» απάντησε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

  

     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top