Κορωνοϊός: Πρόστιμο σε γκαρσόνι ψαροταβέρνας εξόργισε τον Παύλο Πολάκη

Τι απαντά για το επεισόδιο σε ταβέρνα του Μοσχάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πρωταγωνιστής επεισοδίου σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός έτρωγε στο εν λόγω μαγαζί με την οικογένειά του όταν αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο κύριος Πολάκης εξοργίστηκε και αντέδρασε όταν οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας σε γκαρσόνι του καταστήματος. Μάλιστα απευθύνθηκε στον υποδιοικητή, ζητώντας του εξηγήσεις.

Ανάρτηση Παύλου Πολάκη για το πρόστιμο σε ψαροταβέρνα

Ο πρώην υφυπουργός, σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα  και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!!! Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπα πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως είδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ, αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν "ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ"».

Οι απειλές για δυσμενή μετάθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα

Δημοσίευμα υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης απείλησε αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση. Ο βουλευτής το αρνείται και προτίθεται να κινηθεί νομικά. 

«Αρνήθηκαν ευγενικά και του είπαν ότι επιβεβαιώνεται το πρόστιμο και δεν μπορεί να σβηστεί τους ζήτησε τα στοιχεία τους και είπε "θα επικοινωνήσω με τον αρχηγό σας και θα δείτε". Οι Έλληνες εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν έχουν να φοβούνται κανένα.» σημείωσε ο Στράτος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών.

Ανακοίνωση ΝΔ για Παύλο Πολάκη

«Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει πως το γκαρσόνι κατέβασε τη μάσκα του,  πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι.

Η Ελληνική Αστυνομία για το πρόστιμο

Με ανακοίνωση της η ελληνική αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι το πρόστιμο ισχύει κανονικά.  Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, «από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε σε σερβιτόρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες το βράδυ στο Μοσχάτο Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού, προφανώς ισχύει κανονικά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top