Κρούσματα: Κριτική των κομμάτων στην κυβέρνηση για καθυστερημένη αντίδραση

Κριτική και στον Γεωργιάδη για το «τελευταίο μίλι»  

Σκληρή κριτική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση προκάλεσε ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων. Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αναρτήσεις του, προκαλώντας νέα κόντρα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, επικριτική στάση είχαν και τα άλλα κόμματα.  

Νέα ανάρτηση Τσίπρα: Να επιστρέψει αμέσως ο Μητσοτάκης στην Αθήνα   

Η αναφορά επίσης του Άδωνι Γεωργιάδη στο «τελευταίο μίλι της πανδημίας» που είχε πει ο πρωθυπουργός, άναψε νέες «φωτιές».

Έξαλλος ο Γεωργιάδης: «Σας πληρώνουν διαφημίσεις για να κάνετε εκπομπή»

«Αν πρέπει να το ξαναπούμε για να πάει καλά ο τουρισμός θα το ξαναπούμε» δήλωσε στην τηλεόραση του Σκάι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Νικολαϊδη να σχολιάζει σε ανάρτησή του: «Ο κ. Μητσοτάκης αγνόησε την πανδημία και έλεγε ψέματα για το «τελευταίο μίλι», γιατί «πουλούσε τουρισμό»». 

Σφοδρή σύγκρουση Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ για κρούσματα και αναρτήσεις Τσίπρα

Κόντρα στις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.  

«Εξαγγέλλονται μέτρα πριν τις γιορτές, τα οποία όμως ανακαλούνται με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, στην συνέχεια ανακοινώνονται νέα με την εφαρμογή τους να μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και μόλις μία ημέρα μετά, προαναγγέλλεται η πιθανή επίσπευσή τους.  Οι παλινωδίες αυτές είναι καταστροφικές για την εθνική προσπάθεια» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Η κυβέρνηση ανακυκλώνει τα ίδια μέτρα, συνεχίζει την επικίνδυνη λογική της ατομικής ευθύνης στον κόσμο, επιδίδεται σε ευχολόγια» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης στην ΕΡΤ.    
 
«Η επιβολή νέων μέτρων λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των προηγούμενων, εκθέτουν την κυβέρνηση» σχολίασε η Ελληνική Λυση, ενώ το ΜέΡΑ25 ανέφερε: «Kάτι πάει στραβά με αυτή την κυβέρνηση και την υγειονομική της διαχείριση». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top