Έξαλλος ο Γεωργιάδης: «Σας πληρώνουν διαφημίσεις για να κάνετε εκπομπή»

Ένταση σε πάνελ του ΣΚΑΙ- «Αφήστε τις ειρωνίες για τον πρωθυπουργό»

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, σε συζήτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τη δημοσιογράφο  Μαρία Αναστασοπούλου και τη Χριστίνα Κοραή. 

Πλεύρης: Αυτά είναι τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκίνησε να ενοχλείται όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν κατά πόσο τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Θάνος Πλεύρης πάρθηκαν αργά, ενώ τόνισε πως κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει ακριβώς την εξέλιξη της πανδημίας. 

Τότε, η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε την ένταση του Υπουργού: «Άρα δε θα ξαναπείτε για τελευταία μίλια… Τέλος». Η δημοσιογράφος εννοούσε το διάγγελμα που είχε κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την άνοιξη του 2021, κατά το οποίο είχε δηλώσει πως «διανύουμε το τελευταίο μίλι της πανδημίας». 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!»

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο πρωθυπουργός πριν τη Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Δύο τα πιθανά σενάρια του κύματος της μετάλλαξης Όμικρον

Όταν οι δύο δημοσιογράφοι του πάνελ του επισήμαναν ότι δε χρειάζεται να εκνευρίζεται που του υπενθυμίζουν τι έλεγε η κυβέρνηση παλιότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε λέγοντας: «Μια χαρά το είπε... Η κυρία Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε τη χώρα».

«Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε, κ. υπουργέ. Το παρακάνετε τώρα», παρατήρησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην ένταση. 

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει σε μάσκες, εστίαση και διασκέδαση από 3 Ιανουαρίου

«Λέτε να ήξερε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ότι θα έρθει η Δ, ή η Ο, ή η ΣΤ,  προφήτης είναι;» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταλήγοντας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top