Άδωνις Γεωργιάδης: «Δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!»

Αγανακτισμένος ο υπουργός Ανάπτυξης με τους ανεμβολίαστους πολίτες

Άδωνις Γεωργιάδης

Viral έχει αρχίσει να γίνεται η ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του με όσους δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Άδωνις Γεωργιάδης για κορωνοϊό: «Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο»

«Αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει. Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει πού να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας Kontra channel, το βράδυ της Τετάρτης 20/10.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, οι ανεμβολίαστοι πολίτες έχουν πλέον την αποκλειστική ευθύνη, καθώς «το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, έχει κάνει εκστρατεία ο ΕΟΔΥ, έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προσωπικά κουράστηκα. Δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, και πως υπάρχει η ατομική ευθύνη του καθενός. Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι η αγορά δε θα ξανακλείσει, ούτε ο κόσμος θα κλειστεί στα σπίτια του «επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top