Βαρτζόπουλος: Υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε εστίαση, λιανεμπόριο, δημόσιο

«Ο μόνος τρόπος να χτίσουμε τείχος ανοσίας»

Την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και το δημόσιο ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στην ομιλία του επί του νέου κρατικού προϋπολογισμού, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είπε πως δεν πρέπει επ’ ουδενί να οδηγηθούμε σε μέτρα, που θα έχουν επίδραση στην οικονομία, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας είναι το τείχος ανοσίας.

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τη μελέτη Τσιόδρα: Με 19.475 νεκρούς…

«Τα περιθώρια περαιτέρω ενισχύσεως νοικοκυριών και επιχειρήσεων είναι μικρά. Θα πρέπει δια ροπάλου να αποφύγουμε μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, που θα έχουν επίδραση στην οικονομία και θα περιορίσουν την κίνηση των καταναλωτών», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Βαρτζόπουλος

«Θα πρέπει δια ροπάλου να αποφύγουμε μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, που θα έχουν επίδραση στην οικονομία», είπε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, στην ομιλία του επί του νέου κρατικού προϋπολογισμού / Πηγή φωτογραφίας: Intime

«Αυτό σημαίνει ότι για να οχυρώσουμε την οικονομία, πρέπει να ελέγξουμε την πανδημία. Να ελέγξουμε τα στελέχη, που κυκλοφορούν, ή ενδεχομένως έρθουν από την Αφρική και την Ινδική Χερσόνησο. Μέχρι να εμβολιαστούν, ο μόνος τρόπος για να χτίσουμε στον δυτικό κόσμο τείχος ανοσίας είναι να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο τους εργαζόμενους και την εστίαση. Και να δούμε το παράδειγμα της Ιταλίας και να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους εργαζομένους στο δημόσιο και στη γενική κυβέρνηση», κατέληξε.

Τσιόδρας - Λύτρας: Αυξημένη κατά 87% η θνητότητα στις νοσηλείες εκτός ΜΕΘ

Νωρίτερα, η Όλγα Γεροβασίλη και «ερασιτέχνη εντατικολόγο» τον πρωθυπουργό, επικαλούμενη τη μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ.

«Το τέταρτο κύμα της πανδημίας κορυφώνεται και είμαστε χειρότερα από κάθε άλλη στιγμή της πανδημίας, από όταν δεν είχαμε εμβόλια και από όταν δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top