Tα ελληνικά προϊόντα που δώρισε ο Δένδιας στους Ευρωπαίους Υπουργούς

Η τουρκική λίρα καταγράφει ιστορική βουτιά

Κυρώσεις κατά της Άγκυρας ως απάντηση  στα προκλητικά σχέδια Ερντογάν για τα Βαρώσια, ετοιμάζουν αυτήν την στιγμή στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι υπουργοί εξωτερικών. Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος Πρόεδρος τρολάρεται από βουλευτές της αντιπολίτευσης για την οικονομική του πολιτική που βυθίζει στην φτώχεια την Τουρκική κοινωνία. 

Δένδιας: Δεν ξεχνιούνται τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Μαστίχα, κρόκο Κοζάνης, σύκα, σταφίδα, ελαιόλαδο και «ελληνικό χρυσό» ... αυγοτάραχο δηλαδή, προσέφερε προσερχόμενος στο ΣΕΥ ο Νίκος Δένδιας στους Ευρωπαίους ομολόγους του ως δώρο για τις γιορτές. 

Το καλύτερο δώρο  όμως, το προετοιμάζουν αυτήν την ώρα όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ και έχει αποδέκτη... την Τουρκία. 

Νίκος Δένδιας για Τουρκία: Κυρώσεις για τα Βαρώσια- Καρφιά για την εργαλοιοποίηση του Μεταναστευτικού

Είναι ένα option paper δηλαδή: ένα έγγραφο επιλογών με μέτρα κατά  της Τουρκίας, ως απάντηση στα παράνομα σχέδια Ερντογάν για τα Βαρώσια. 

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ κάρφωσε  την Άγκυρα και για την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

«Έχουμε να συζητήσουμε  το πώς αυταρχικά καθεστώτα στην περιφέρεια της Ένωσης αξιοποιούν το μεταναστευτικό για να ασκήσουν πίεση στην ΕΕ αγνοώντας το κράτος δικαίου» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.
Βουλευτής της αντιπολίτευσης τρολάρει τον Ερντογάν

 Όλα αυτά τη στιγμή που στην Τουρκία, Βουλευτής της αντιπολίτευσης τρόλαρε την οικονομική πολιτική Ερντογάν κρατώντας... αποκριάτικα ροζ γυαλιά! 

«Κύριοι υπουργοί! Έχετε ξεχάσει τα γυαλιά της ανάγνωσής σας εδώ πάνω στην έδρα. Αλλιώς δεν θα μπορούσατε να μας παρουσιάζετε μια τέτοια... ροζ εικόνα. Το μόνο προϊόν το οποίο αντιστέκεται στον πληθωρισμό είναι το βιβλίο του Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν» δήλωσε ο Γκαμζέ Ταστσιέρ. 

Κόστιζε 40 λίρες  και τώρα μόλις... 25 λίρες.

Στον αντίποδα, οι τιμές των Τουρκικών προιόντων διαρκώς αυξάνονται. 
Στην πόλη Καρς σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων για λίγο... φθηνό ψωμί. Ο λαός του Ερντογάν δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα βασικά! 

Η δε Τουρκική λίρα καταγράφει ιστορική βουτιά. 

Ισοδυναμεί πλέον με 14,3 δολάρια και με 16,1 ευρώ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top