Γιώργος Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Κανείς δε μίλησε για νοθεία»

Θύελλα αντιδράσεων έφερε η επιστολή του υποψηφίου για την Προεδρία

Σε νέα δήλωση προέβη ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, μετά τις αντιδράσεις για την επιστολή που απέστειλε καταγγέλλοντας την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής. 

Παπανδρέου: Με επιστολή καταγγέλει την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην επίμαχη επιστολή που απέστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος, ζητούσε τη διερεύνηση καταγγελιών για το αδιάβλητο του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, κατά τον οποίο επικράτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

ΚΙΝΑΛ: Η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη στα «πυρά» του Γιώργου Παπανδρέου

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Γραφείου Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο.

Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top