Γιατί συνάντησε τον Μητσοτάκη ο Χρήστος Μάστορας από τις «Μέλισσες»   

Αποκαθίστανται οι εθνικές συντάξεις και τα επιδόματα των Βορειοηπειρωτών 

Μια σημαντική είδηση προέκυψε από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δημοφιλή τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα. Οι εθνικές συντάξεις και τα επιδόματα απόρων των Βορειοηπειρωτών αποκαθίστανται όπως ενημέρωσε ο Κ. Μητσοτάκης τον Χρ. Μάστορα, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο. Ο τραγουδιστής και είχε αναδείξει το θέμα πριν από περίπου δύο χρόνια, με μια οργισμένη επιστολή προς την κυβέρνηση. 

Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Μάστορας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Μάστορας (πηγή Instagram Χρήστου Μάστορα)    

Η αποκατάσταση των περικεκομμένων συντάξεων και επιδομάτων θα γίνει με τον Προϋπολογισμό που θα ψηφιστεί τον Δεκέμβριο.

Μητσοτάκης: Πάνω από 60.000 ραντεβού μέσα σε 3 μέρες για νέους εμβολιασμούς

Ο Χρήστος Μάστορας κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό, τον οποίο τον ευχαρίστησε δημόσια που τον κάλεσε για να συζητήσουν.

 

Χρήστος Μάστορας: Συγκινεί η ανάρτηση για τη γιαγιά του που την έχει χάσει

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του: 

Χρήστος Μάστορας και Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Χρήστος Μάστορας και Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου (πηγή Instagram Χρήστου Μάστορα)  

«Πριν 1 χρόνο και 9 μήνες περίπου, λίγο πριν τον «σεισμό» της πανδημίας δηλαδή , έγραψα μια οργισμένη ψηφιακή επιστολή προς την κυβέρνηση, που αφορούσε τις συντάξεις και το επίδομα απόρων των Βορειοηπειρωτών….Μέχρι το 2010 που απέκτησα επιτέλους την πολυπόθητη ελληνική ιθαγένεια, που στο μυαλό μου ήταν κάτι που πάντα μου χρωστούσαν, στηνόμουν στην ουρά στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και πάντα με έτρωγε ένα «γιατί»… Γιατί δεν μας αναγνωρίζουν τα αδέρφια μας; Γιατί δεν μας αναγνωρίζει η μαμά Ελλάδα;

Το ίδιο «γιατί» αναρωτήθηκαν και χιλιάδες ηλικιωμένοι όταν αφαιρέθηκαν τα επιδόματα και κουτσουρευτήκαν οι εθνικές τους συντάξεις.. Κουτσουρεύτηκε μαζί και η εθνική τους υπερηφάνεια… Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι πρωτίστως η τιμή!
Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια αγώνων, πόνου και μόχθου να επουλωθούν οι πληγές των ανθρώπων που υπέφεραν ψάχνοντας την αγκαλιά μιας πατρίδας… Της πατρίδας μας… Σήμερα λοιπόν μετά από δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  φαίνεται να κλείνει ο κύκλος της αδικίας και να ανοίγει αυτός της ισότητας, της δικαίωσης και της αναγνώρισης. Σήμερα μετά από την κουβέντα που είχαμε πλέω σε πελάγη ευτυχίας και βουρκώνω από συγκίνηση γιατί οι φωνές βοώντων εν τη ερήμω, εισακούσθηκαν… Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την πρόσκληση και για την ειλικρινή συζήτηση που κάναμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία και την τυπική δικαίωση με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2022…ΧΜ 6/11/2021», 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top