Θεοδωρικάκος: Ο Νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα     

Ενισχύεται το ΑΤ Ομόνοιας ανέφερε στη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο   

Τάκης Θεοδωρικάκος Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας και γενικότερα θέματα ασφάλειας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, τον γενικό γραμματέα, Αθανάσιο Τσαγκάρη, και τον διευθυντή, Σωτήρη Αντωνίου. 

Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά στην Αττική τη νύχτα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του  Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα.  Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας ότι ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αθήνα. Ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε επίσης, ότι για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στην περιοχή του κέντρου ενισχύεται με 30 αστυνομικούς το Α.Τ. Ομόνοιας.

Επισκέψεις στα Α.Τ. από Θεοδωρικάκο σε περιοχές με μεγάλη εγκληματικότητα

«Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους» τόνισε ο Υπουργός στους συνομιλητές του και πρόσθεσε: «Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις με σκοπό να διευκολύνουμε τον εμπορικό κόσμο να πάρει ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των εμπόρων της πρωτεύουσας και των καταναλωτών».

Θεοδωρικάκος στο Star: Οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να προσάγονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε από τον κ. Καφούνη την αναβάθμιση της συνεργασίας τους με τη συνδρομή και του Δήμου Αθηναίων.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπουργό. Μιλήσαμε για θέματα ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας σε θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης και της αγοράς» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top