Eκλογές ΚΙΝΑΛ: Σκληρό ροκ στην Κεντρική Επιτροπή

Η Φώφη Γεννηματά αποχώρησε ενοχλημένη από την αίθουσα

Εκρηκτική ήταν η συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ. Εν μέσω εντάσεων και διαφωνιών  εγκρίθηκε  η διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος. 

Στις 5 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Η Φώφη Γεννηματά αποχώρησε  ενοχλημένη από την αίθουσα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος- που στηρίζει την υποψηφιότητα Λοβέρδου- αντιπαρατέθηκε με το προεδρείο. 

 «Προσπάθησα να τηρηθούν οι διαδικασίες και να μπει η πρόταση του Καστανίδη σε ψηφοφορία. Δεν έγινε με ευθύνη του προεδρείου» δήλωσε ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ένταση προκλήθηκε, επίσης, όταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου γραμματέας της ΚΟ,  κατηγόρησε τους ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Εύα Καϊλή, ότι δεν συνεισφέρουν στο ταμείο του κόμματος.  

«Υπερκαλύπτουμε καλύπτοντας έξοδα λειτουργίας και δαπάνες όπως έκαναν πάντα οι ευρωβουλευτές. Όταν δεν υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα προσπαθούμε ίσως να αλλάξουμε τη συζήτηση» τόνισε η ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή. 

Γεννηματά για νίκη Σολτς στη Γερμανία: Η σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει

Εκρηκτική συνεδρίαση για τις εσωκομματικές εκλογές

Ο καβγάς ξεκίνησε για  τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές που χρειάζονται οι υποψήφιοι  από μέλη του κόμματος. Τελικά αποφασίστηκε μέχρι στις 15 Οκτωβρίου οι διεκδικητές της ηγεσίας  να τις μαζέψουν από όσους είναι μέλη ή όσους γίνουν. 

«Καμία πρόθεση αποκλεισμού. Όλοι μπορούν να μαζέψουν τις υπογραφές και φυσικά όσοι θέλουν να στηρίξουν πρόσωπα να γίνουν μέλη της παράταξης» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου... Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης έχουν πάρει θέσεις μάχης και η διαδρομή της διαδικασίας  έκανε …ποδαρικό σε ροκ ρυθμό. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top