Τσίπρας: Η φωτογραφία με τους γιους του για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα των σχολείων

Τσίπρας γιοι

Με μια γλυκιά φωτογραφία των δυο γιών του να φεύγουν από το σπίτι με τη σχολική τσάντα στην πλάτη, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές.

«Ετοιμάσαμε σήμερα τα παιδιά μας και τα είδαμε να τρέχουν με τη σάκα στον ώμο και με ανυπομονησία, για να βρούνε τους φίλους τους και τους καθηγητές τους», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Instagram.

Άνοιγμα σχολείων: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς

«Γιατί όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, πάντα τα παιδιά θα τρέχουν προς το αύριο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο facebbok για τη νέα σχολική χρονιά, άσκησε κριτική στην κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων.

«Χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι και τα σχολεία άνοιξαν σχεδόν όπως έκλεισαν τον Ιούνη», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σχολεία ανοίγουν «χωρίς καμία αλλαγή, χωρίς καμία φροντίδα για μικρότερο αριθμό μαθητών στις τάξεις, χωρίς περισσότερα μέτρα προστασίας, περισσότερους εκπαιδευτικούς ή περισσότερες αίθουσες».

«Το μόνο που άλλαξε είναι οι κανόνες: Πέρυσι στην αρχή μάς έλεγαν ότι δεν κολλάνε τα παιδιά στα σχολεία. Μετά μας είπαν ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν πρώτα, γιατί τα παιδιά μας είναι πολλαπλασιαστές του ιού», επισημαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δύο παιδιά με την Μπέτυ Μπαζιάνα, τον Φοίβο – Παύλο, ο οποίος είναι 11 ετών και τον Ορφέα – Ερνέστο, ο οποίος είναι 9 ετών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top