Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον μαθητή που «σάρωσε» στις Πανελλήνιες

Ο Δημήτρης έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό δύο μήνες πριν τις εξετάσεις

Η ιστορία του Δημήτρη από τη Ναύπακτο προκαλεί ανατριχίλα. Κατάφερε να αριστεύσει στις πανελλήνιες αν και έχασε δύο μήνες πριν τους γονείς του από κορωνοϊό. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (10/7)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον 18χρονο Δημήτρη Καρακώστα, τον μαθητή από την Ναύπακτο που «σάρωσε» φέτος στις Πανελλήνιες 2021 μόλις δύο μήνες μετά τον τραγικό χαμό των γονιών του.

«Σάρωσε» στις Πανελλήνιες αν και έχασε τους γονείς του δύο μήνες πριν

Σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε το Σάββατο τηλεφωνικά με τον μαθητή για να του δώσει συγχαρητήρια για τη μεγάλη του επιτυχία και την ψυχική δύναμη που έδειξε απέναντι στην απώλεια των γονιών του από κορωνοϊό λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις. 

Πανελλήνιες 2021 - μαθητής Ναύπακτο

Ο Δημήτρης Καρακώστας αρίστευσε στις πανελλήνιες παρά τον χαμό των γονιών του δύο μήνες πριν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλοί είναι οι πολιτικοί αρχηγοί που ήρθαν σε επαφή με το συγγενικό περιβάλλον του Δημήτρη προκειμένου να τον συγχαρούν προσωπικά.

Ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας παρά τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να αριστεύσει συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια, γράφοντας 18,2 στη Χημεία, 19,7 στη Φυσική, 19,6 στη Βιολογία και 16,8 στη Νεοελληνική γλώσσα. Όνειρό του είναι να ευχαριστήσει τους γονείς του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και να εισαχθεί στην Ιατρική που είναι η σχολή της αρεσκείας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top