Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχουν λεφτά, αν έρθει πανδημία τον χειμώνα τελειώσαμε»

«Πρέπει να ωριμάσουμε πλέον»

Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε έκκληση σε όλους όσοι δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να κλείσουν το ραντεβού τους, καθώς η χώρα δεν έχει άλλα οικονομικά περιθώρια σε περίπτωση ενός νέους κύματος κορωνοϊού

Προνόμια εμβολιασμένων: Τι θα ισχύσει για εστίαση, αθλητισμό, θέατρα

Όπως είπε, μιλώντας στο Open δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, απαντώντας στις αντιδράσεις των ιδιοκτητών της εστίασης που αντιδρούν στα νέα μέτρα και στον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη. 

Κορωνοϊός: Πάνω από τα μισά κρούσματα σήμερα στην Αττική

«Λέτε πως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσετε να μας στηρίζετε. Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Το καταλαβαίνετε αυτό ότι αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά;», είπε.

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο»

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα πως αντιλαμβάνεται την κριτική, αλλά, όπως είπε «δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή».

Έρχονται οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – Ποιους θα αφορούν

«Το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή. Αν δε θες εμβόλιο, κάνε rapid test», ανέφερε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50% με 60% εμβολιασμών στο τέλος του καλοκαιριού.

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος», τόνισε ακόμα ο υπουργός.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top