Κρήτη: Ουδέποτε και ουδείς πρότεινε «lockdown» στο νησί

Αντιθέτως τονίστηκε η σημασία της συνεχιζόμενης επιδημιολογικής επιτήρησης

Τα τέσσερα νησιά στα οποία παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες ανέφερε κατά τη χθεσινή ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς

«Ουδέποτε και ουδείς πρότεινε lockdown για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Ρεθύμνου Κρήτης στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη» στην παρουσία των κ. κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά, αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Υγείας διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο

Συναγερμός για τη μετάλλαξη Δέλτα - Έκτακτη σύσκεψη Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Αντιθέτως, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, τονίστηκε η σημασία της συνεχιζόμενης επιδημιολογικής και εργαστηριακής επιτήρησης και η ανάγκη να επιταχύνθεί ο εμβολιασμός ως το ουσιαστικότερο μέτρο για την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς και των επιπτώσεων της κυκλοφορίας του ιού και των μεταλλαγμένων στελεχών του.

Παραλλαγή Δέλτα: Όσα γνωρίζουμε - Κατά πόσο μας προστατεύουν τα εμβόλια

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το creta24.gr, ο προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής έκτακτης σύσκεψης όπου συμμετείχαν και οι Άκης Σκέρτσος, Θόδωρος Λιβάνιος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης αλλά και δημαρχοι του νησιού, σχετικά με τον εντοπισμό 18 κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα στο Ηράκλειο, προτάθηκε από τον κ. Τσιόδρα η επιστροφή των Περιφερειών Ηρακλείου και Ρεθύμνου σε καθεστώς lockdown.

Ρέθυμνο σοκάκι

Σοκάκι στο Ρέθυμνο

«Καμπανάκι» για τέταρτο κύμα κορωνοϊού από Σεπτέμβριο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top