Επιστολή της Μάγδας Φύσσα για την «αποζημίωση των 800.000 ευρώ»

Kαλεί τον πρόεδρο της Βουλής να αποτρέψει τη διάδοση των fake news

Μάγδα Φύσσα

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με την οποία χαρακτηρίζει «αθλιότητα» και ψευδή τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου, ότι το ελληνικό δημόσιο της έχει καταβάλει αποζημίωση 800.000 ευρώ για τη δολοφονία του γιου της, Παύλου, απέστειλε η Μάγδα Φύσσα.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για κατασκευασμένη «πληροφορία», η οποία «διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου».

Μάγδα Φύσσα: «Δικαιώθηκε η ελληνική κοινωνία»

Η κυρία Φύσσα αναφέρει ότι την εν λόγω ψευδή πληροφορία την αναπαρήγαγε τόσο μέσα από τα social media, όσο και από την προσωπική τηλεοπτική του εκπομπή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου», σημειώνει.

Καταλήγοντας καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής να λάβει κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης των fake news, «εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top