Στην Ελλάδα τέλη Μαΐου ο Τσαβούσογλου για συνάντηση με τον Δένδια 

«Εντός έδρας» ο…  δεύτερος γύρος της επεισοδιακής συνάντησης 

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο δεύτερος γύρος με τον Νίκο Δένδια, μετά την επεισοδιακή συνάντηση της Άγκυρας, θα γίνει στην «έδρα»  μας σε λίγες εβδομάδες. 

«Ξύλο» Δένδια στον Τσαβούσογλου για τις τουρκικές προκλήσεις!

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  ο Τσαβούσογλου αναμένεται στη χώρα μας τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου, με την 31η Μαΐου να είναι μία πιθανή ημέρα για τη συνάντηση.  Τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών προσκάλεσε ο Ν. Δένδιας αμέσως μετά την επεισοδιακή του επίσκεψη στην Άγκυρα. 

Αποθεώνει τον Δένδια το ελληνικό twitter - «Ξύλο αλύπητο»

Εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση, όμως η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει». Το Τουρκικό ΥΠΕΞ λέει ότι εξετάζουν το πρόγραμμά του για να καταλήξουν στο πότε μπορεί έρθει. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει πριν τη Σύνοδο Κορυφής της 14ης Ιουνίου. Κι αυτό γιατί Αθήνα και Άγκυρα θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος. 

Γενεύη: Σε απόσταση…ασφαλείας Δένδιας- Τσαβούσογλου

Υπενθυμίζεται ότι στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν, ο οποίος δεν αποκλείεται να συναντηθεί διμερώς και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το πιθανότερο  είναι να υπάρξει και τετ-α-τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top