Καμμένος: Εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Τι έγραψε στο twitter o πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο Πάνος Καμμένος εμβολιάζεται

Στη Σερβία, με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, εμβολιάστηκε έναντι του κορωνοϊού ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι», έγραψε στο twitter, αναρτώντας και φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού.

Ο Πάνος Καμμένος ποζάρει περιχαρής δίπλα στον καταδρομέα γιο του

«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων εμβολιασμών στην Ελλάδα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η επιχείρηση «Ελευθερία», για τον εμβολιασμό των Ελλήνων.

Την Κυριακή έσπασε το φράγμα των δύο εκατ. εμβολιασμών με μια δόση, ενώ περαιτέρω επιτάχυνση αναμένεται το προσεχές διάστημα, τόσο με το άνοιγμα για νέες ηλικιακές ομάδες, όσο και με τη διεύρυνση λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων.

Εμβόλια Pfizer και Moderna: Tι ενέκρινε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Προχθές, Σάββατο, άνοιξε η πλατφόρμα τους πολίτες 50-54 ετών, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη ακολουθούν οι ηλικίες 30-39 με AstraZeneca, σε μια γραμμή εμβολιασμών που θα τρέχει παράλληλα και θα ξεκινήσει άμεσα, από τη Μεγάλη Τετάρτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top