Ο Πάνος Καμμένος ποζάρει περιχαρής δίπλα στον καταδρομέα γιο του

Ο πρώην υπουργός έχει γίνει αγνώριστος μετά τη απώλεια πολλών κιλών

«Πέρασα μια μικρή περιπέτεια της υγείας μου, έκανα μια εγχείρηση και αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου» είχε αποκαλύψει ο Πάνος Καμμένος / Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Περιχαρής και περήφανος πόζαρε δίπλα στον καταδρομέα γιο του ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ανήρτησε τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας: «Στη ζωή αξιώματα περνάν αυτό που μετράει είναι να βλέπεις κάποια στιγμή ότι ξενύχτια αγωνίες επιβραβεύονται από τα παιδιά σου. Είμαι πολύ περήφανος για τον καταδρομέα μαχητή μου τον Νικόλα».

Η εξομολόγηση του Καμμένου: Αφαίρεσα ένα κομμάτι από το στομάχι μου

O κ. Καμμένος είχε κάνει μια προσωπική εξομολόγηση, πριν από μήνες, για τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισε, και τον οδήγησαν στην απώλεια πολλών κιλών.

O Πάνος Καμμένος με τον γιο του

Ο αγνώριστος - από την απώλεια πολλών κιλών - Πάνος Καμμένος, ποζάρει δίπλα στον καταδρομέα γιο του, Νικόλαο / Πηγή φωτογραφίας: twitter

«Έκανα μία επέμβαση στο στομάχι μου», είχε δηλώσει ο κ. Καμμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενώπιω» στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως όσα χρόνια ήταν υπουργός παραμέλησε την υγεία του και δεν κοιμόταν πάνω από 2 ώρες.

«Πέρασα μια μικρή περιπέτεια της υγείας μου, έκανα μια εγχείρηση και αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου και έτσι ήρθαν όλα τα άλλα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Η ευθύνη ήταν μεγάλη. Έπρεπε να μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση και παράλληλα να συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα κόμμα που ήμασταν πολιτικά εκ διαμέτρου αντίθετοι», είχε εξομολογηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top