Άνοιγμα εκκλησιών το Πάσχα: Τι είπαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος

Συζήτηση για το πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες με τήρηση των μέτρων

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (16/4/2021) του Star για τις προτάσεις της Εκκλησίας στην κυβέρνηση για το άνοιγμα των εκκλησιών το Πάσχα

Για το άνοιγμα των εκκλησιών το Πάσχα και τον τρόπο λειτουργίας με αξιοποίηση και των εξωτερικών χώρων τους τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σήμερα.  

Μητσοτάκης Ιερώνυμος έκθεση Βουλής Επανάσταση 1821

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη συζήτησή τους στα εγκαίνια έκθεσης της Βουλής για το άνοιγμα των εκκλησιών το Πάσχα   

Εκκλησία: Με πόσα άτομα ζητά να γίνουν οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας 

Η συζήτηση για το άνοιγμα των εκκλησιών έγινες σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου σε πολύ καλό κλίμα με την αφορμή των εγκαινίων της επετειακής έκθεσης της Βουλής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Πάσχα με self test και υπαίθριες Ακολουθίες

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρεται:  

«Ο  Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στο περιθώριο των εγκαινίων της επετειακής έκθεσης της Βουλής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, είχε ως αντικείμενο τον τρόπο λειτουργίας των Ιερών Ναών και των εξωτερικών χώρων αυτών, την περίοδο του Πάσχα, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων».

Πάσχα στο χωριό: Η δήλωση Μητσοτάκη που έβαλε «φρένο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top