Εμβόλιο AstraZeneca: Ανησυχία στους πολίτες και στην Ελλάδα 

«Μπάχαλο» διεθνώς με το συγκεκριμένο εμβόλιο  - Τι ισχύει στην Ελλάδα

Στη συγκεχυμένη εικόνα που επικρατεί διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις ενδεχόμενες παρενέργειες αναφέρθηκε η  Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.      

Εμβόλιο AstraZeneca: Μάχη στην εντατική δίνει 60χρονος εισαγγελέας       

«Έχει χαθεί η μπάλα. Κάθε χωρά κάνει ό,τι θέλει και στη μέση είναι ο πολίτης που πρέπει να κάνει τον γιατρό του εαυτού του και να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο» τόνισε η Κ. Μακρή.  


Όπως επισήμανε τρεις χώρες μεταξύ των οποίων και η Γερμανία κάνουν το εμβόλιο σε πολίτες άνω των 60  ετών, η Ισπανία  μόνο σε όσους είναι μεταξύ 60 και 65 . Άλλες τρεις χώρες (Φιλανδία, Σουηδία και Λιθουανία) σε πολίτες άνω των 65, οι Γάλλοι άνω των 55, οι Βρετανοί ανω των 30 και οι Δανοί το «πάγωσαν» εντελώς!  «Το απόλυτο μπάχαλο» τόνισε η Κ. Μακρή.

AstraZeneca: Μόνο οι πολίτες 60-65 ετών θα εμβολιάζονται στην Ισπανία      

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA     

Η Ελλάδα και μερικές χώρες ακόμη (Αυστρία, Κροατία, Κύπρος, Ιρλανδία) συνεχίζου κανονικά μέχρι αύριο τουλάχιστον που θα αποφασιστεί αν θα βάλουμε ηλικιακό όριο η όχι. «Αν βάλουμε θα αλλάξει όλο το εμβολιαστικό πρόγραμμα, γιατί η Astra Zeneca είναι η δεύτερη εταιρία σε παραλαβές» υπογράμμισε  σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Star.  

AstraZeneca: Γιατί οι νέες γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο για θρόμβωση 

Όπως  πρόσθεσε «στην Ελλάδα έχουμε μια ακύρωση ραντεβού που φτάνει στο 7%  και αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν άλλο εμβόλιο.  Αυτό που ξεκαθαρίζεται πάντως από την επιτροπή είναι ότι όποιος δε θέλει τη δεύτερη δόση δεν μπορεί να κάνει άλλο εμβόλιο,  γιατί δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτό είναι ασφαλές».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top