Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παραδεχθείτε την αποτυχία σας για τον κορωνοϊό    

«Πώς γίνεται να είστε μόνος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους»;  

Απόσπασμα της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Να παραδεχτεί την «αποτυχία» του στη διαχείριση και αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του σήμερα στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.     

Αλέξης Τσίπρας Βουλή 4/2/2021

Ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του σήμερα στη Βουλή  

Μητσοτάκης: Τα σχολεία θα ανοίξουν όταν θα έχουμε επαρκή self tests

«Πώς γίνεται να είστε μόνος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους και στην κοινή λογική και στο μέσο πολίτη ανεξάρτητα με το τι έχει ψηφίσει;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι απέδωσε στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης «από έναν αρνητικό "ισμό"», και ότι κατηγόρησε τον ίδιο  ότι πάσχει από «μηδενισμό», την κ. Γεννηματά από «μαξιμαλισμό», τον κ. Κουτσούμπα από »«αρνητισμό» και τον  κ. Βαρουφάκη από «σουρεαλισμό». «Ο μόνος που έχει θετικό "ισμό" είστε εσείς» σχολίασε αναφερόμενος στον «ρεαλισμό» για τον οποίο μίληησε ο πρωθυπουργός. 

«Μη σφυρίζετε φάουλ»: Η ποδοσφαιρική παρατήρηση Τσίπρα σε Τασούλα

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Πώς γίνεται να είστε μόνος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους»;

«Πώς γίνεται να είστε μόνος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους και στην κοινή λογική και στο μέσο πολίτη ανεξάρτητα με το τι έχει ψηφίσει;», διερωτήθηκε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να σχολιάσει τις «αποδόσεις» της κυβέρνησης και «τον δείκτη εμπιστοσύνης» των πολιτών που όπως είπε, στην πρώτη φάση της πανδημίας «βγήκαμε όλοι με ένα πολύ θετικό πρόσημο» και κατάφερε «να το σπαταλήσει σε πέντε μήνες» σπάζοντας, τα «αρνητικά ρεκόρ».

«Ειλικρινά, θα ήταν πολύ πιο εύστοχο, πιο έξυπνο, αν η στάση σας ήταν το αυτονόητο ότι "μας ξεπέρασε η πραγματικότητα"» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος  κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθυνθεί στους συμπολίτες του, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχαν επιλέξει «άλλη στρατηγική, άλλο σχέδιο».  με «γενναιότητα» παραπέμποντας στην παραδοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top