Κικίλιας: Και ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης για ασθενείς Covid0 -19  

Κι άλλες ιδιωτικές κλινικές προστίθενται στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Βασίλης Κικίλιας

Ο ιδιωτικός τομέας παραχωρεί δύο ακόμη κλινικές στο ΕΣΥ και σύντομα Κέντρο Αποκατάστασης για περιστατικά κορωνοϊού, έκανε γνωστό σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100,3.

Όσον αφορά το Κέντρο Αποκατάστασης ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι «η συνέχεια θα είναι με ένα ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης για τα περιστατικά κορονοϊού που θα χρήζουν στήριξης με φυσιοθεραπείες και αποκατάστασης» πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος διευκρίνισε ότι «η φροντίδα σε έναν ασθενή με Covid είναι συνεχής, πολυεπίπεδη και δύσκολη». 

Σχετικά με τους ιδιώτες ιατρούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια κατά του κορωνοϊού, ανέφερε ότι ο αριθμός τους έχει ανέλθει στους  26 και θα φτάσουν τους 50.

   

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην οικογένεια του βρέφους που πέθανε από κορωνοϊό

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Πρόκειται για δύο κλινικές πλήρως στελεχωμένες για Covid περιστατικά στην Αττική, τις οποίες  παραχωρούυν ο  Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group. 

Προηγουμένως ο κ. Κικίλιας είχε ανακοινώσει ότι το Ιατρικό Περιστερίου και η κλινική ΛΗΤΩ θα συμβάλουν επίσης στον «πόλεμο» κατά της πανδημίας στη χώρα μας. 

Κικίλιας: Δύο ιδιωτικές κλινικές προστίθενται στη μάχη κατά του κορωνοϊού  

«Στην Αττική αναπτύσσεται το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που έχουμε εκπονήσει. Έχουμε φτάσει τις 1.393 κλίνες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, να σας θυμίσω ότι ξεκινήσαμε την πανδημία με 565» ανέφερε επίσης ο κ. Κικίλας ο οποίος συμπλήρωσε ότι «σήμερα προστίθενται άλλες 10 κλίνες ΜΕΘ-COVID στο Τζάνειο, όπως είχα ανακοινώσει, και μέχρι το Σάββατο άλλες 5 κλίνες στο Ιπποκράτειο».

Κορωνοϊός: Πάνω από 2.000 κρούσματα αναμένονται σήμερα

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ακόμα ότι το Σισμανόγλειο μετατρέπεται σε «all Covid Νοσοκομείο»  και ότι» το αντίστοιχο κομμάτι της εφημερίας το παίρνει το Ερρίκος Ντυνάν, πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση συμβαίνει κάτι τέτοιο» ενώ το Ωνάσειο καλύπτει καθημερινά τις εφημερίες των καρδιοχειρουργικών περιστατικών σε όλη τη Νότια Ελλάδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top