Πελώνη: «Ο Τσίπρας σιωπά για τον Δημήτρη Κουφοντίνα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με ακραίες μειοψηφίες»

Τι είχε πει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. (1/3)

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Υπόθεση Κουφοντίνα: «Καταπέλτης» για τον ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Μανιτάκης

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι σιωπά , αφού όπως λέει δεν έχει πάρει ακόμα θέση για τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα: «Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη», ανέφερε η κ. Πελώνη και πρόσθεσε «η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου και ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες».

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη»

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα», κατάληξε στην ανακοίνωσή της.

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top