Υπόθεση Κουφοντίνα: «Καταπέλτης» για τον ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Μανιτάκης

Συνεχίζεται ο σάλος μετά τις απίστευτες δηλώσεις Δρίτσα 

Θύελλα αντιδράσεων συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ότι κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη δράση της 17 Νοέμβρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρηση κράτησε αποστάσεις, ενώ ο ίδιος επιχείρησε σήμερα να ανασκευάσει, όπως- όπως, χωρίς επιτυχία... 

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη»

«Καταπέλτης»  είναι ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και πρώην υπουργός, Αντώνης Μανιτάκης ο οποίος προέρχεται από την Αριστερά και τονίζει ότι ο κατάδικος Δ. Κουφοντίνας κινείται όπως κινείται, γιατί διαπιστώνει πως έχει την πολιτική κάλυψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι πρόσχημα, αυτό που ζητάει ο Κουφοντίνας, κυρίως όταν διαπίστωσε ότι η στάση αυτή έχει την κάλυψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν ένας δολοφόνος στυγνός και αμετανόητος διαπιστώνει την πολιτική κάλυψη, αυτό τον έχει γεμίσει με αισιοδοξία και υπεροψία που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί» τόνισε ο διακεκριμένος συνταγματολόγος στο Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ.    

Δρίτσας: Δεν ήταν σαφής λόγω πίεσης χρόνου η δήλωσή μου για τη 17Ν!  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΙΤΣΑ

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Θοδωρής Δρίτσας, ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του, που προκάλεσαν οργή στις οικογένειες των θυμάτων της 17Ν. 

 «Να εκφράσω τη βαθειά μου λύπη και να αναλάβω την ευθύνη μου γιατί ο ελλειπτικός μου λόγος πράγματι άφησε περιθώρια πολλαπλών παρερμηνειών» δήλωσε σήμερα στο Mega.  

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε αποστάσεις από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα, αφού είχε προηγηθεί, όμως, ένα 24ωρο αμηχανίας. 

«ΣΕΙΣΜΟΣ»  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ «ΔΕΞΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ» 

Εξωφρενικές χαρακτηρίστηκαν ειδικά οι χθεσινές δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα περί...  δεξιών θυμάτων της 17 Νοέμβρη, ως μέρος της επιχειρηματολογίας του! 

«Για κάποιους λόγους  τους οποίους ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει όπως θέλει, τα περισσότερα θύματα της δράσης της «17 Νοέμβρη» , είτε εκδότες είτε πολιτικά πρόσωπα είτε οτιδήποτε άλλο – αν και ο Μπακογιάννης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεξιός – ανήκαν σε αυτή την πολιτική παράταξη,  επομένως μπορώ να καταλάβω έναν θυμό, μια αγανάκτηση» δήλωσε στο «Κανάλι 1» του Πειραιά προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top