Δρίτσας: Δεν ήταν σαφής λόγω πίεσης χρόνου η δήλωσή μου για τη 17Ν!  

«Kανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17η Νοέμβρη» είχε πει νωρίτερα

Δείτε το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση Δ. Κουφοντίνα και τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση Δρίτσα για τη 17 Ν

Διευκρινίσεις επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θoδωρής Δρίτσας σχετικά με τη δήλωσή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά που προκάλεσε σάλο και την έντονη αντίδραση ΝΔ - ΚΙΝΑΛ ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη», με αφορμή την υπόθεση της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη»

Μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας αναφέρει ότι η δήλωσή του δεν ήταν ξεκάθαρη, λόγω… πίεσης χρόνου, αλλά υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκε, ενώ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων».   

Κουφοντίνας: Είναι η τέταρτη φορά που κάνει απεργία πείνας

Συγκεκριμένα ο κ. Δρίτσας ανέφερε:

«Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ «Κανάλι 1» και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη. Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψη μου, ότι για μία ακόμα φορά η Ν.Δ. παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου.

Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top