Σεισμός: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον διευθυντή Δημοτικού στον Τύρναβο

‘Εβγαλε με ασφάλεια 63 μαθητές από το σχολείο 

Δείτε στο video τη συνομιλία του πρωθυπουργούμ με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου στο Δάμασι Τυρνάβου, για την αντίδρασή του κατά τον σεισμό και την έξοδο με ασφάλεια 63 μαθητών από το κτίριο το οποίο υπέστη ζημιές        

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Λέτσιο, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου στο Δάμασι Τυρνάβου, για την αντίδρασή του κατά τον σεισμό που έπληξε σήμερα τη Θεσσαλία.    

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Να συμφωνήσουμε άμεσα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που καταγράφηκε σε video ο κ. Μητσοτάκης συγχαίρει συγκεκριμένα τον κ. Λέτσιο, επειδή κατάφερε κατά τη διάρκεια του σεισμού να βγάλει με ασφάλεια 63 μαθητές και 10 συναδέλφους του εκπαιδευτικούς από το κτίριο το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές.

«Τα παιδιά είναι μια χαρά και οι συνάδελφοι όλοι. Βγήκαμε χωρίς κανέναν τραυματισμό, χωρίς ν' ανοίξει μύτη», ακούγεται να λέει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος

 «Δε φαντάζομαι ότι περιμένατε τέτοιο σεισμό», ακούγεται να απαντά από την πλευρά του ο πρωθυπουργός και να  προσθέτει ότι «πραγματικά μας κάνατε υπερήφανους με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκατε το θέμα».

 

«Πιστεύω, η ψυχραιμία των συναδέλφων και η ετοιμότητα των παιδιών, εφαρμόζοντας το σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ήταν αυτό που μας οδήγησε να βγούμε όλοι σώοι και αβλαβείς από το κτίριο το οποίο είναι ετοιμόρροπο» σχολίασε ο κ. Λέτσιος, ενώ ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι εφόσον το κτίριο κριθεί κατεδαφιστέο, το χωριό θα αποκτήσει καινούργιο σχολείο το συντομότερο δυνατόν.  «Εφόσον δεν έχουμε κανένα θύμα, κανέναν τραυματισμό θα είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε καινούργιο σχολείο» τόνισε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top