Γαϊτάνης: «Ο Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή

Aπόσπασμα όσων είπε χθες (25.02.21) στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τη χθεσινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή αναφορικά με την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και τη μικροπολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής κακοποίησης μίλησε ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στο ραδιόφωνο του RadioNorth 98 και στους δημοσιογράφους Β. Μωυσή και Ε. Γκέλη.

Μητσοτάκης: Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης το ίδιο πράγμα 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε ότι η κυβέρνηση στη χθεσινή συζήτηση είχε δύο στόχους. Αρχικά, να συζητηθούν προτάσεις ισχυροποίησης του θεσμικού πλαισίου εναντίον κάθε μορφής κακοποίησης. Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επ' αυτού ο κ. Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πρόταση και αυτό είναι φυσικά κάτι που οι Έλληνες πολίτες πρέπει να το αξιολογήσουν.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο δεύτερος στόχος ήταν να γίνει μια γενικότερη αποτίμηση για το πως γίνεται ο δημόσιος διάλογος στον τόπο μας. Ειδικότερα σημείωσε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν χυδαίες επιθέσεις στο διαδίκτυο από φωνές που ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είστε εκτεθειμένοι με τους χειρισμούς σας»

Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δηλώσεις των βουλευτών κ.κ. Πολάκη και Ελευθεριάδου τις οποίες αρνήθηκε να καταδικάσει ο κ. Τσίπρας. Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί πλέον με τον κ. Πολάκη.  

Μητσοτάκης: Ποιο είναι το ένοχο μυστικό που συνδέει εμένα και τη Μενδώνη;

Υπογράμμισε ότι ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να ενώνουν όλους τους Έλληνες και δεν πρέπει να κομματικοποιούνται.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top