Μητσοτάκης: Ποιο είναι το ένοχο μυστικό που συνδέει εμένα και τη Μενδώνη;

Στηρίζει Μενδώνη ο Πρωθυπουργός - Τι είπε για Λαζαρίδη στη δευτερολογία του

«Ποιο είναι το μυστικό που συνδέει εμένα και την κυρία Μενδώνη», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Γιατί στηρίζετε με τόσο πάθος την κ. Μενδώνη;»

«Γιατί αν δεν απαντήσατε» ανέφερε στη συνέχεια «τότε το επιχείρημα ότι επενδύετε στη λασπολογία θα ενισχύεται συνεχώς».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εντόπισε εμμονή στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, τονίζοντας ότι εκείνος έχει την πολιτική ευθύνη για την παραμονή της κ. Μενδώνη στην κυβέρνηση.

«Σας λέω εγώ πρώτος. Η κ. Μενδώνη έκανε λάθος στον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης. Η πολιτική ευθύνη για την παραμονή της στην κυβέρνηση είναι δικιά μου κ. Τσίπρα μην ψάχνετε παραπέρα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης Βουλή

«Δεν παίρνετε αποστάσεις από τις χυδαιότητες ή μήπως είστε δέσμιος μιας πολιτικής από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια  απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μητσοτάκης για Λιγνάδη: «Δεν τον γνώριζα. Πήγα μία φορά σε παράστασή του»

 

Αναφερθήκατε σε πληκτρολόγια, δεν υπάρχουν κύριε Τσίπρα μη επανδρωμένα πληκτρολόγια, κάποιοι βρίσκονται πίσω από αυτά, κάποιοι γράφουν», τόνισε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπειτα αναφέρθηκε στον Μακάριο Λαζαρίδη και στην ανάρτησή του στο Twitter στην οποία ανέφερε: «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους».

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Κατηγορείτε την κυβέρνηση για παιδεραστία;

#metoogreece.gr: O νέος ιστότοπος για καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

«Του ζήτησα προσωπικά να ανακαλέσει και το έκανε. Αυτή η κυβέρνηση τιμά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Εσείς θα ζητήσετε από τον Πολάκη παρόντα στη Βουλή να κάνει το ίδιο; Θα αποδείξετε ότι Τσίπρας Πολάκης και Βαξεβάνης δεν είναι το ίδιο;», είπε.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη λάσπη που εκτοξεύεται. «Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές και η ΝΔ διακινεί κύκλωμα ανηλίκων; Πώς τολμά βουλευτής σας να διαλαλεί ότι ανήλικα ψωνίζονται από μη κυβερνητικές οργανώσεις;» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης την απομάκρυνση του Παύλου Πολάκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top