Πώς θα γίνεται η μετακίνηση από νομό σε νομό όταν ανοίξουν τα χιονοδρομικά

Ίσως εξεταστεί και το άνοιγμα των σαλέ, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το άνοιγμα και της εστίασης εξετάζει η κυβέρνηση, ωστόσο με λειτουργία μόνο των εξωτερικών χώρων

Προ των πυλών φαίνεται πως είναι το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει σήμερα το πρωί τηλεδιάσκεψη με τους υπεύθυνους των χιονοδρομικών κέντρων, ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί την Παρασκευή στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Γεωργιάδης: Υπομονή για το άνοιγμα της εστίασης  

Μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM, o υπουργός Ανάπτυξης είπε πως θα μπορούσε να εξετάστει μαζί με το άνοιγμα των χιονοδρομικών και το άνοιγμα των χώρων ενοικίασης στολών με την είσοδο ατόμων με βάση τα τετραγωνικά μέτρα. 

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Εξετάζεται η άρση της απαγόρευσης

Οι υπεύθυνοι των χιονοδρομικών πιέζουν για να δοθεί το «πράσινο φως», επισημαίνοντας ότι η περίοδος που δουλεύουν είναι μέχρι τα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου και κινδυνεύει να χαθεί η σεζόν.

Κορωνοϊός: «Ανοίξτε τα χιονοδρομικά. Κινδυνεύει η χρονιά»

Φυσικά, το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων  συνεπάγεται ταυτόχρονα και άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια, που συζητείται, είναι να δοθεί έγκριση για τη μετακίνηση εκτός νομού με την επίδειξη της κράτησης σε κάποιο κατάλυμα.

Lockdown: Έρχονται αποφάσεις για κυνήγι, ψάρεμα και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Εξάλλου, όπως ο κ. Γεωργιάδης είχε τονίσει πριν από λίγες ημέρες, η επιτροπή θα εξετάσει και νέα χαλάρωση των μέτρων στη σύσκεψη της Παρασκευής, αναφέροντας χαρακτηριστικά το κυνήγι και το ψάρεμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top