Βουλή: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πανδημία από την αντιπολίτευση

Τι είπαν Γεννηματά, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Βαρουφάκης

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας άσκησαν στη Βουλή, εκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, οι αρχηγοί και των υπόλοιπων κομμάτων της  αντιπολίτευσης, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.  

Απάντηση Τσίπρα: Δεν έχει καθαρό μυαλό ο πρωθυπουργός για αποφάσεις 

Για έλλειψη σχεδιασμού έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. «Χρειάζεται σχέδιο δράσης σε όλα τα επίπεδα, το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την πολυπόθητη ελευθερία» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία πρόσθεσε:  «κάθε lockdown  φέρνει βαρύ λογαριασμό». 

«Όλα τα εμβόλια που είναι ασφαλή να αξιοποιηθούν για την προστασία της υγείας του λαού. Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό» ανέφερε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.   

Μητσοτάκης: Εξήγησε γιατί δε γίνονται άμεσα όλα τα εμβόλια που έχουμε πάρει

«Κάνατε φιέστα κ. πρωθυπουργέ με τα εμβόλια όταν ήρθαν με το φορτηγό “Ο Μπάμπης”. Ήταν μια επικοινωνιακή μπαρούφα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.  

Τέλος, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ανέφερε:  «Ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί τους επιστήμονες. Αλλά κρίνοντας από εντυπωσιακότατες αστοχίες, αρχίζουμε να αμφισβητούμε κατά πόσο η κυβέρνηση ακολουθεί τους επιστήμονες». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top