Απάντηση Τσίπρα: Δεν έχει καθαρό μυαλό ο πρωθυπουργός για αποφάσεις 

Για αλαζονεία κατηγόρησε τον Μητσοτάκη -  Κριτική και για τα εμβόλια

«Η επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση δείχνει ότι δεν έχει καθαρό μυαλό για να παίρνει αποφάσεις» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του στη Βουλή, στα όσα  υποστήριξε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση  σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.       

Μητσοτάκης: Εξήγησε γιατί δε γίνονται άμεσα όλα τα εμβόλια που έχουμε πάρει

O πρόεδρος του  ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ακόμη στον πρωθυπουργό, ανασφάλεια και απώλεια ψυχραιμίας. Όπως υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε σε όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι αυτό «δείχνει ότι δεν έχει καθαρό μυαλό για να παίρνει αποφάσεις». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ενώ όλοι οι πολιτικοί έχουν βάλλει πλάτη «τους αντιμετωπίζει αλαζονεία και επιθετικότητα». 

Ο κ. Τσίπρας ισχυρίσθηκε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός έχει κάνει διαφορετικές δηλώσεις για την προμήθεια των εμβολίων και προσέθεσε ότι «είναι ανοησία να λες ότι έχω επάρκεια γιατί έχω προαγοράσει εμβόλια και μετά να έρχεσαι στη Βουλή και να λες ότι δεν ξέρω αν θα μου δώσουν οι εταιρείες τα εμβόλια».

Και με το εμβόλιο της Moderna ο εμβολιασμός για τους άνω των 85 ετών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική και στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό (ότι θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των εμβολίων που θα προμηθεύσουν οι φαρμακευτικές εταιρείες): 

«Είναι ανοησία να λες ότι έχω επάρκεια γιατί έχω προαγοράσει εμβόλια και μετά να έρχεσαι στη Βουλή και να λες ότι δεν ξέρω αν θα μου δώσουν οι εταιρείες τα εμβόλια» ανέφερε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top