Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία

Χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Την πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στη Μητρόπολη των Αθηνών παρακολούθησαν σήμερα το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Οι ευχές του Κ. Μητσοτάκη με μια οικογενειακή φωτογραφία

Παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος τέλεσε σήμερα την καθιερωμένη δοξολογία με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς.

Σακελλαροπούλου: Ενότητα και συνεργασία η δύναμή μας το 2021 

"Το 2021 να είναι ένας χρόνος που θα μας δώσει πολλά, όχι επειδή μας τα χρωστάει, αλλά επειδή τα χρειαζόμαστε", ευχήθηκε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας: Ο Μητσοτάκης πλήρωσε τα έξοδα για φαγητό σε άπορους  

Το «παρών» έδωσαν, επιπλέον, ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου στην Ελλάδα, ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελετάρχης στη Δοξολογία ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Μητσοτάκης στο μήνυμα για το 2021: Τα μέτρα διατηρούνται όσο δεν τηρούνται

Με την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά τη Δοξολογία ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε όλους».

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top