Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς  

Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει το εμβόλιο σε ρουσφέτι»    

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην κυβέρνηση για το ζήτημα των εμβολιασμών, με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για «διεθνή διασυρμό της χώρας, με τον κ. Μητσοτάκη να μετατρέπει το εμβόλιο σε ρουσφέτι». 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό»

Είχε προηγηθεί η διευκρίνιση από την κυβέρνηση ότι μετά τον εμβολιασμό της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας και τον απαραίτητων για τη λειτουργία του κράτους  υπουργών και κρατικών αξιωματούχων  «παγώνει» το πρόγραμμα των  υπόλοιπων κατά προτεραιότητα εμβολιασμών.  

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

«Μετά την κατακραυγή για το πλιάτσικο κυβερνητικών στελεχών σε εμβόλια που προορίζονταν για τους υγειονομικούς, η κυβέρνηση αναγκάζεται να καταγγείλει  τον ίδιο της τον εαυτό», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος καταλήγει: 

«Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top