Δημοσκόπηση Pulse: Αρνητικοί για το εμβόλιο 3 στους 10

Προβάδισμα 16 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Να μην κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό προτίθενται 3 στους 10 πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι.

Συγκεκριμένα, το 67% των ερωτώμενων συνολικά απαντά σίγουρα ναι (40%) ή μάλλον ναι (27%) και το 29%, συνολικά, απαντά όχι (15%) και μάλλον όχι (14%) στον εμβολιασμό.

Δημοσκόπηση Pulse εμβόλιο

Το 67% των ερωτώμενων συνολικά απαντά σίγουρα ναι (40%) ή μάλλον ναι (27%) και το 29%, συνολικά, απαντά όχι (15%) και μάλλον όχι (14%) στον εμβολιασμό

Όσον αφορά το πότε θα εμβολιαστούν, το 57% των ερωτηθέντων δηλώνει τους πρώτους μήνες, με το 36% να απαντά το συντομότερο δυνατό, ενώ το 21% μετά από 2 με 3 μήνες. Το 24% απαντά αρκετά αργότερα.

Κατά του click away πάνω από 6 στους 10

Εξάλλου, το 34% συνολικά των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι σίγουρα (13%) θα σκέφτονταν να χρησιμοποιήσουν το click away (προπαραγγελία και παραλαβή εκτός καταστήματος) ή μάλλον θα το χρησιμοποιούσαν (21%).

Το 63% των ερωτώμενων απαντούν ότι μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσουν την παράδοση εκτός (33%) ή σίγουρα δεν θα τη χρησιμοποιήσουν (30%).

Προβάδισμα 16 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Προβάδισμα 16 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου.

MRB: Πτώση της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου αλλά μεγάλη η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει 40%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται στο 24%. Το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται τρίτο με 7%, στο 6% κινείται το ΚΚΕ, η «Ελληνική Λύση» βρίσκεται στο 4,5%, ενώ το ΜέΡΑ25 λαμβάνει 3%.

Δημοσκόπηση Pulse

Προβάδισμα 16 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου

Η διαφορά του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ερώτηση περί καταλληλότερου για τη θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης παραμένει υψηλή, με 45% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η απάντηση «κανένας», με 27%, λαμβάνει και πάλι μεγαλύτερο ποσοστό από εκείνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top