«Στα κάγκελα» ο Πολάκης κατά ΝΔ μετά την άρση ασυλίας του 

Στην αντεπίθεση και η Ακρίτα κατά Γεωργιάδη 

Νέο show έδωσε στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος μετά την απόφαση της πλειοψηφίας να άρει την ασυλία του, επιδόθηκε σε ρεσιτάλ με φοβέρες, απειλές και μαντινάδες. 

Την άρση ασυλίας του Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση αποφάσισε η Βουλή 

«Σαν πληγωθεί ο αετός να μην τον ελυπάσε,  θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι» σχολίασε με... ρίμα, την άρση ασυλίας τους.   

Εκτός από φοβέρες με μαντινάδες, φοβέρες εξαπέλυσε και από τα έδρανα της Βουλής. 

«Όλα τα λαμόγια, όλοι οι διεφθαρμένοι, όλα τα παράσιτα…Ναι να φοβούνται την άλλη φορά που θα ξανανέβουμε» τόνισε με απειλητικό ύφoς.

Στηρίζει Βουνάτσου για πανδημία και κρεμάλες ο Πολάκης  

Η απόφαση της Βουλής να του άρει την ασυλία μετα την μήνυση του εκδότη Γιάννης Κουρτάκη  έκανε τούρμπο τον Παύλο Πολάκη που λίγο έλειψε να κηρύξει νέο «αντάρτικο».  

«Το κεφάλι δεν το σκύβουμε, θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατι δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα, δεν αξίζετε» δεσμεύθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει την στήριξη του στον «αψύ» Σφακιανό βουλευτή, υιοθετώντας πολλές από τις καταγγελίες του και  ζητά από το Ελεγκτικό Συνέδριο να τις ερευνήσει κατά προτεραιότητα, θέτοντας εκ νέου θέμα λίστας Πέτσα. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με εντολή του Κυριάκου  Μητσοτάκη κάνει «Πογκρόμ δημοσιογράφων» και προσπαθεί να ελέγξει την  Ενημέρωση.

Κρίνετε εξ΄ ιδίων απαντά  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θυμίζοντας το κλείσιμο των καναλιών επι ΣΥΡΙΖΑ. «Για μια φιλελεύθερη κυβέρνηση, η ελευθεροτυπία και η κριτική αποτελούν στοιχεία της δημοκρατίας. Για τους νοσταλγούς του Στάλιν, εχθρούς» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας .

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΑΚΡΙΤΑ

Σε ένα ακόμη μέτωπο η  ΄Έλενα Ακρίτα επέστρεψε στον Άδωνη Γεωργιάδη τους χαρακτηρισμούς περί χυδαιότητας απαντώντας στην κατηγορία του Υπουργού Ανάπτυξης ότι  ενώ είχε αγοράσει δυο διαμερίσματα στο Λονδίνο έλεγε το 2012 πως  το ευρώ δεν είναι φετίχ, 

Καβγάς Γεωργιάδη με Ακρίτα για τα διαμερίσματα στο Λονδίνο 

«Άκου λίγο Αδωνη, τι εστί ‘χυδαίο’. Χυδαίο (και μηνύσιμο) είναι να βάζεις σε εισαγωγικά πρόταση που δεν έγραψα ποτέ και πουθενά. Σε προκαλώ να παραθέσεις το λινκ όπου γράφω πως “το νόμισμα δεν είναι φετίχ”» έγραψε σε ανάρτησή της στο twitter η κ. Ακρίτα.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top